Τρεις αυτοκτονίες νέων ανθρώπων μέσα σε λίγες ώρες

Τρεις νέοι άνθρωποι έδωσαν τέλος στη ζωή τους τις τελευταίες ώρες σε Αλεξανδρούπολη, Βόλο και Λάρισα.

Συγκεκριμένα, χτες βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο διαμέρισμά της στην Αλεξανδρούπολη μια 19χρονη φοιτήτρια, η οποία αποφάσισε να θέσει τέρμα στην ζωή της. Η αυτόχειρας καταγόταν από την Αθήνα και φοιτούσε το πρώτο έτος της Ιατρικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Σύμφωνα με το evros-news.gr, οι γονείς της εδώ και δυο ημέρες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αφού παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο.

Έτσι χθες το απόγευμα τηλεφώνησαν σε μια φίλη της και ζήτησαν να πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει.

Αυτή βλέποντας ότι δεν απαντούσε στα χτυπήματα του κουδουνιού και της πόρτας, φώναξε κλειδαρά και όταν μπήκαν μέσα αντίκρισαν το σοκαριστικό θέαμα.

«Βουτιά» θανάτου 22χρονης στο Βόλο

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 22χρονη στον Βόλο το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, η άτυχη γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Μεταμορφώσεως και Κωνσταντά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε την 22χρονη στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Την Προανάκριση ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας ερευνούν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Κρεμάστηκε 18χρονος σε χωριό κοντά στην Αγιά Λάρισας

Ένας 18χρονος βρέθηκε απαγχωνισμένος στο Γερακάρι Αγιάς στη Λάρισσα, στο σπίτι της γιαγιάς του. Τον βρήκε η γιαγιά του στο υπόστεγο της οικίας.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το γεγονός.

Σύμφωνα με το larissanet.gr ήταν λίγο πριν τις 7 το πρωί όταν η γιαγιά του σοκαρισμένη αντίκρισε τον 18χρονο κρεμασμένο, με σχοινί που σχημάτιζε βρόγχο, στο υπόστεγο του σπιτιού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ερευνά το περιστατικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν φαίνεται ο 18χρονος να έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της πράξης του.

Σχετικά άρθρα