Έφυγε ο Γιάννης Λάτσιος από τον ΑΝΤ1!

Όπως σας γράψαμε χθες, ο Γιάννης Λάτσιος και ο Ant1 αποφάσισαν από κοινού να διακόψουν την συνεργασία τους. Μάλιστα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο τηλεοπτικός σταθμός μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης έκανε επίσημα γνωστό το διαζύγιο τους.

Στην εκπομπή Happy Day σχολιάστηκε σήμερα το παραπάνω θέμα και η Τίνα Μεσαροπούλου, προχώρησε σε αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως υπήρξαν εντάσεις στην συνάντηση του Γιάννη Λάτσιου με τον Θοδωρή Κυριακού, ενώ αναφέρθηκε και στη ρήτρα που είχε ο πρώτος στο συμβόλαιο του.

«Σε αυτό το ραντεβού ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες. Οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας, τολμώ να το πω ότι ακούστηκαν μέχρι την Κηφισίας. Ήταν ένα πολύ έντονο ραντεβού, όπου εκεί πάρθηκε και η τελική απόφαση του διαζυγίου, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρήσει. Αν δηλαδή μια απόλυση ή μια παραίτηση. Πληροφορίες μου λένε ότι υπήρχε μια συγκεκριμένη ρήτρα στο συμβόλαιο του Γιάννη Λάτσιου, η οποία ισχυροποιούσε ακόμα περισσότερο τη θέση του.», είπε η δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: peoplegreece.com 

Σχετικά άρθρα