Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 30/03

Ο Ανάδρομος Ερμής καλά κρατεί και φέρνει μηνύματα και ειδήσεις από πρόσωπα του παρελθόντος σε Κριούς, Ζυγούς, Λέοντες, Υδροχόους, Διδύμους και Τοξότες! Προσοχή μόνο στην… ασυνεννοησία και την παρεξήγηση!

ΚΡΙΟΣ: Έχεις σήμερα μια ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα, Κριέ μου. Παλιές υποθέσεις θα βρουν το δρόμο τους με τη συνδρομή σημαντικών ατόμων. Θα σε ενισχύσουν αρκετά οι άνθρωποι αυτοί και θα δεις να μπαίνουν σε εφαρμογή τα σχέδια που είχες οργανώσει καιρό πριν.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα δεις πολλά πράγματα με αρνητικό μάτι. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ, διαφορετικά στο μέλλον θα σου δημιουργηθούν προβλήματα. Πάνω από όλα φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μερικές φορές, Δίδυμε, κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα κι αυτό σε εκνευρίζει αφάνταστα. Κοίτα να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία για σένα. Μπορείς να βάλεις νέους στόχους για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε μου, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, αφού, μην νομίζεις, δεν χαίρονται όλοι με τις επιτυχίες σου. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα, ποια άτομα σου κάνουν και ποια όχι, ώστε να προχωρήσεις πολύ γρήγορα στα ξεκαθαρίσματά σου. Βέβαια, παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς, αφού δεν πρόκειται να σε επηρεάσουν σε κάτι.

ΛΕΩΝ: Αυτή η μέρα, Λέων μου, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα, σήμερα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προχώρα σήμερα με πολύ δυναμισμό, Παρθένε, στις δραστηριότητες που έχεις και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα έχεις επιτυχία. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις σε ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα σου, Ζυγέ, θα είναι αρκετά καλή. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Συνήθως όμως, χρειαζόμαστε πρόσθετη βοήθεια για να πετύχουμε κι εσύ θα τη βρεις στο πρόσωπο των δικών σου ανθρώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ μου, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Είναι καλό το πρόγραμμα που έχεις βάλει, για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείς, Τοξότη μου, να περιμένεις να αλλάξουν μερικές καταστάσεις και να μην αγχώνεσαι άδικα. Η στασιμότητα που διαπιστώνεις αυτό το διάστημα, σε κάνει να εκνευρίζεσαι αρκετά. Κι όμως, δεν πρέπει να αποθαρρύνεσαι, αφού είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή μέρα, Αιγόκερε, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις, μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα. Μπορείς, λοιπόν, να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε μου, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές γίνονται πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα. Ευτυχώς όμως, εσύ μπορείς να αντεπεξέρχεσαι σε οποιαδήποτε δυσκολία.

ΙΧΘΥΣ: Ίσως, Ιχθύ, μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις, ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, τον οποίο τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα