Στόρμι Ντάνιελς: Όλα όσα αποκάλυψε για το σεξ με τον Τραμπ

Έπειτα από πολλά πρωτοσέλιδα και φήμες, η πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά στην τηλεόραση γύρω από την υποτιθέμενη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ, το 2008. Η συνέντευξη στον επί χρόνια παρουσιαστή Anderson Coope ήταν μαγνητοσκοπημένη και μεταδόθηκε παρά την προσπάθεια της νομικής ομάδας του Τραμπ να την αποτρέψει.

Η Στόρμι Ντάνιελς ισχυρίστηκε πως απειλήθηκε με σωματική βία, σε πάρκινγκ του Λας Βέγκας, από έναν άντρα που της είπε «Άσε ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα αυτή την ιστορία». Σύμφωνα με τη διήγησή της, η ίδια κρατούσε στην αγκαλιά της τη μερικών μηνών κόρη της και ο άντρας συνέχισε να την απειλεί λέγοντας: «Πολύ όμορφο το κοριτσάκι σου. Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μητέρα του».

Η ηθοποιός τόνισε πως κατέφυγε στην αστυνομία για το περιστατικό, αφού είχε φοβηθεί. Όσο για την ταμπακιέρα, η 39χρονη ισχυρίστηκε πως έκανε σεξ το 2006 με τον Ντόναλντ Τραμπ στη λίμνη Τάχο. «Έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό σε τουρνουά γκολφ» δήλωσε. Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν ένιωθε έλξη για τον Τραμπ (εκείνη τότε ήταν 27 και εκείνος 60), η Ντάνιελς απάντησε: «Όχι, καθόλου».

Το αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες της ήταν η υπόσχεση του επιχειρηματία πως θα την προωθούσε στο τηλεοπτικό ριάλιτι The Celebrity Apprentice, το οποίο και παρουσίαζε. Φυσικά και δεν εκπληρώθηκε. Σύμφωνα με την ίδια, ο μετέπειτα Πρόεδρος των ΗΠΑ της είπε πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τη Μελάνια, πως κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες και πως εκείνη του θύμιζε την κόρη του, Ιβάνκα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Στόρμι Ντάνιελς εισέπραξε το ποσό των 130.000 δολαρίων από τον έμπιστο δικηγόρο του Τραμπ, Michael Cohen, για να εξαγοράσει τη σιωπή της την περίοδο πριν από τις εκλογές. Τις αποκαλύψεις έφερε στο φως πρώτη η εφημερίδα «The Wall Street Journal».

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Μελάνια δεν βρισκόταν με το σύζυγό της τη βραδιά της συνέντευξης. Εκείνη ήταν στη Φλόριντα και εκείνος στο Παλμ Μπιτς.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα