Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 25 Μαρτίου το βράδυ, η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Το ζευγάρι έχει επιστρέψει πλέον στο σπίτι και έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στη νέα τους πραγματικότητα! Η χαρά της νέας μαμάς δεν περιγράφεται!

Αυτό φαίνεται και στις αναρτήσεις που έχει αρχίσει να κάνει στα social media! Επέλεξε μάλιστα την πρώτη μέρα του μήνα και ειδικά την Πρωταπριλιά για να ανεβάσει την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, παρέα με τον πατέρα του. Όπως γράφει η ίδια, δεν είναι ψέματα! Είναι οι άντρες της ζωής της παρέα!

Δείτε την τρυφερή ανάρτηση:

Κ όμως, δεν είναι ψέμα! Οι δυο άντρες της ζωής μου! ❤️ Καλό μήνα ????#firstofapril Πριν μια εβδομάδα ξαναγεννήθηκα μαζί με τον γιο μου! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος ως υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού, με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, γρήγορα και ανώδυνα, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που μου έμαθε να μην φοβάμαι τίποτα, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και την ενέργεια σας ❤️ #oneweekold #newborn #newmom #myfamily #mylife #mylittlerockstar #babyS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Σχετικά άρθρα