Έγκυος στα 46 της η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα

Το γνωστό μοντέλο, η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, η πρώην σύζυγος του διάσημου άσου των γηπέδων Καρεμπέ, έχει φτάσει αισίως τα 46 της έτη. Πριν από 4 χρόνια παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Αράμ Οχανιάν, αρμενικής καταγωγής και ζουν στο Μαρακές του Μαρόκου όπου ο επιχειρηματίας έχει ένα εστιατόριο.

Η πρώην σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ προσπαθούσε για χρόνια να μείνει έγκυος και, όπως είχε αποκαλύψει στο «Paris Match» το 2016, είχε μία αποβολή στις επτά εβδομάδες κύησης. «Τους μήνες που ακολούθησαν δεν μπορούσα να αντικρίσω εγκυμονούσα ή γυναίκα με μωρό χωρίς να αισθανθώ να μου ανεβαίνουν δάκρυα στα μάτια. Θέλω πολύ να γίνω μαμά, κάτι που δεν συνέβαινε όταν ήμουν πιο νέα» είχε εξομολογηθεί. Είχε μάλιστα προσθέσει ότι σκόπευε να δοκιμάσει και πάλι με τον σύζυγό της πριν προχωρήσουν σε υιοθεσία.

Προς το παρόν το ζευγάρι δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση και, σύμφωνα πάντα με το «Voici», ασχολείται με την προετοιμασία των εγκαινίων ενός νέου ξενοδοχείου πολυτελείας που έφτιαξε ο Οχανιάν. Τόσο αυτό το πρότζεκτ όσο και η κατάσταση της Σκλεναρίκοβα φαίνεται ότι ήταν ο λόγος που το ζευγάρι έλειπε φέτος από τον Χορό των Ρόδων του Μονακό, σχολιάζουν άλλα γαλλικά δημοσιεύματα.

Πηγή: espressonews.gr

Σχετικά άρθρα