Συμπλοκή με τραυματισμούς στην Κόρινθο

Συμπλοκή με τραυματισμούς σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα στην οδό Κύπρου στην Κόρινθο, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, μεταξύ ομάδας αναρχικών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα λίγο πριν τις 7.30 χθες το απόγευμα μια ομάδα 20 περίπου ατόμων, κρατώντας ρόπαλα και φορώντας κράνη και κουκούλες, πήγαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο, την ώρα που εντός των γραφείων βρισκόταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη συγκέντρωση.

Η ομάδα αυτή έξω από τα γραφεία, επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν 67χρονο, μέλος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου και παραμένει για νοσηλεία εκτός κινδύνου.

Από το εσωτερικό των γραφείων του κόμματος και ιδίως από το δεύτερο και τρίτο όροφο, πετάχτηκαν κομμάτια μαρμάρων προς τους συγκεντρωθέντες εξωτερικά, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε πέντε σταθμευμένα οχήματα και να τραυματιστεί ελαφρά ένας 19χρονος ο οποίος, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο της πόλης πήρε εξιτήριο.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν σε προσαγωγές πολλών ατόμων, τα οποία εξετάζονται, ως προς την εμπλοκή τους στη συμπλοκή και μέχρι στιγμής, εξ’ αυτών έχει συλληφθεί ένας 27χρονος, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για τη συμμετοχή του στα επεισόδια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα