Πασχαλινό Camp 2018 στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης!

Το πιο δημιουργικό Πασχαλινό Camp μας περιμένει στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης!

Το πιο πλούσιο και προσεγμένο πρόγραμμα camp της πόλης! Καλώς ήρθες Άνοιξη! Οι Πασχαλινές διακοπές είναι η καλύτερη ευκαιρία για να φτιάξουμε μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά.

Μμμ.. ο αέρας μυρίζει ανθισμένα λουλούδια…Πρωινή γυμναστική και είμαστε έτοιμοι για να αφεθούμε στο μαγικό κόσμο της τέχνης. Πόσες διαφορετικές διαδρομές, ήχοι και χρώματα!

Όλα οδηγούν στην ίδια ανακάλυψη: ότι μπορούμε να κάνουμε χιλιάδες πράγματα!

Το πιο όμορφο δώρο για τις Γιορτές!

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης μας προτείνει για τις διακοπές του Πάσχα ένα Camp γιατί είναι o ιδανικός τρόπος για να έρθουν τα παιδιά κοντά στον κόσμο της τέχνης και της δημιουργικότητας, να πειραματιστούν με ποικίλα υλικά και τεχνικές να ανακαλύψουν τις εκφραστικές τους δυνατότητες.

Στο πλήρες πρόγραμμα του Πασχαλινού Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα ζωγραφίσουν με αφορμή σημαντικούς καλλιτέχνες, θα εμπνευστούν από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν σε μαγικούς κόσμους παιδικών βιβλίων. Κι όχι μόνο! Παιχνίδια δεξιοτήτων, μουσικοκινητική, εξερευνήσεις στην Πλάκα, παιχνίδια κίνησης στον ήσυχο πεζόδρομο του Μουσείου, αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά Μουσεία, συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο πρόγραμμα camp της πόλης!

Στο τέλος της μέρας, τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό!

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ

Για παιδιά 5-10 ετών
Όλα τα υλικά των εργαστηρίων παρέχονται από το Μουσείο

 

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: Από: 02/04/2018 Εως: 13/04/2018

Ώρες: 8:00 – 15:30

Τοποθεσία: Μουσείο Παιδικής Τέχνης, Κόδρου 9 (προέκταση οδού Bουλής), Πλάκα, Αθήνα

Eισιτήρια: Για μια ημέρα συμμετοχής: 25 ευρώ | Για την αγορά τουλάχιστον τριών ημερών γίνεται έκπτωση 20% και κάθε ημέρα κοστίζει 20 ευρώ | Για αδέλφια γίνεται περαιτέρω έκπτωση 10%

Πληροφορίες / Κρατήσεις: Τηλ.: 210 3312 621, 210 3312 750 – Τρίτη-Σάββατο 10:00-14:00 | http://www.childrensartmuseum.gr

 

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά άρθρα