Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 03/04

Συνεχίζονται οι ρήξεις, τα εμπόδια και οι δύσκολες συνέπειες σε προβληματικές σχέσεις για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου με την επιρροή της χθεσινής Συνόδου Άρη-Κρόνου. Ωστόσο πιο δυναμικά και ωφέλιμα αντιμετωπίζουν την Σύνοδο αυτή, Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Οι καταστάσεις βελτιώνονται αισθητά το ερχόμενο διάστημα, Κριέ, και σε οδηγούν σε ευνοϊκότερες συνθήκες για την καθημερινότητά σου, που σου επιτρέπουν να τακτοποιήσεις διαδοχικά υποθέσεις, οι οποίες εκκρεμούν εδώ και καιρό. Οργάνωσε, λοιπόν, το πρόγραμμά σου και βάλε προτεραιότητες σε ζητήματα που σε απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Το κλίμα των ημερών λόγω του Ερμή που είναι ανάδρομος, Ταύρε, θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Μην ακολουθήσεις, λοιπόν, το παιχνίδι κάποιων, που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα και ψυχρότητα. Ασχολήσου με τα δικά σου ζητήματα, χωρίς να παρασυρθείς από συμπεριφορές και πλάγιες προσεγγίσεις τρίτων.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό μεταμορφώνει τη ζωή σου ολοκληρωτικά, Δίδυμε, και φέρνει επιτυχίες σε πολλούς τομείς. Άφησε τη δημιουργικότητά σου να απελευθερωθεί από το φόβο της αποτυχίας και θα καταφέρεις πολλά. Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος έχουν περάσει οριστικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αστάθεια που παρουσιάζει στη συμπεριφορά του κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, Καρκίνε, εμποδίζει τη δυνατότητα να υπάρξει μεταξύ σας συνεννόηση (μην ξεχνάς, ο Ερμής είναι ανάδρομος). Στην πορεία όμως θα οδηγηθείς σε πολύ καλά αποτελέσματα, οπότε μην αγχώνεσαι, αφού η επιτυχία θα έρθει!

ΛΕΩΝ: Μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει σύντομα, Λέων, και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τη δεχτείς, καθώς κρύβει μία πληροφορία που θα διευκολύνει την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Φρόντισε να αντιληφθείς έγκαιρα την ευκαιρία και να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν καταφέρεις, Παρθένε, να μη χάσεις τη συγκέντρωσή σου στους στόχους σου και να κρατήσεις αποστάσεις από άτομα που προσπαθούν να σου αποσπάσουν την προσοχή με διάφορους τρόπους, θα προχωρήσεις τις υποθέσεις σου σε πολύ καλό επίπεδο και θα επαναφέρεις κάθε θετική προοπτική.

ΖΥΓΟΣ: Ήρθε η ώρα, Ζυγέ μου, να δεχτείς βοήθεια από αγαπημένα σου πρόσωπα που έχουν τη διάθεση να σε στηρίξουν. Με την ενίσχυση αυτή, πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα μπορείς πλέον να αποφασίσεις την πραγματοποίηση στόχων, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οικογενειακά ζητήματα που απαιτούν διευθέτηση, μπορεί να προκύψουν σήμερα, Σκορπιέ μου, και θα πρέπει να δοθεί λύση. Πιθανόν να προκληθούν εντάσεις από αντικρουόμενα συμφέροντα και να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ρήγμα. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια, που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανασφάλειες και αναστολές σε ταλαιπωρούν, Τοξότη μου. Προσπάθησε να τις ξεπεράσεις και να διεκδικήσεις τα «θέλω» σου. Επαφές και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα δίνουν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου και ακολούθησε το ένστικτο σου, για να δημιουργήσεις κι αποκτήσεις ό,τι επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυξημένες υποχρεώσεις φορτίζουν το ήδη πιεσμένο πρόγραμμά σου, Αιγόκερέ μου. Μην παρασύρεσαι όμως από καταστάσεις που προκαλούν τρίτοι και δεν είναι του χαρακτήρα σου, μα αντίθετα, διατήρησε τον αυτοέλεγχο και την ισορροπία σου. Μπορείς να διαχειριστείς τις συνθήκες με την απαιτούμενη ψυχραιμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξε σήμερα προσοχή σε ό,τι σου προτείνουν, Υδροχόε, αφού μια υπόσχεση που θα σου δώσουν, δημιουργεί ελπίδες, οι οποίες όμως θα αποδειχτούν αβάσιμες. Η ένταση που προκύπτει, σε ωθεί να μεγαλοποιήσεις κάπως τα πράγματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διατηρώντας βέβαια το δυναμισμό σου, ενώ κι ένα άτομο μεγάλου κύρους σού προσφέρει την υποστήριξή του.

ΙΧΘΥΣ: Δείξε σήμερα προσοχή σε ό,τι σου προτείνουν, Υδροχόε, αφού μια υπόσχεση που θα σου δώσουν, δημιουργεί ελπίδες, οι οποίες όμως θα αποδειχτούν αβάσιμες. Η ένταση που προκύπτει, σε ωθεί να μεγαλοποιήσεις κάπως τα πράγματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διατηρώντας βέβαια το δυναμισμό σου, ενώ κι ένα άτομο μεγάλου κύρους σού προσφέρει την υποστήριξή του.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα