Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 05/04

Προσοχή παρακαλώ! Ιδίως όσοι ανήκουν σε Παρορμητικό Ζώδιο του 1ου δεκαημέρου! Ο Ανάδρομος Ερμής στον Κριό τετραγωνίζει σήμερα τον Κρόνο στον Αιγόκερω και φέρνει λόγια «μαχαίρια», σκληρές κουβέντες, τελεσίδικες συζητήσεις και σπόντες-αιχμές για τα παλιά!

ΚΡΙΟΣ: Μετά από ένα μεγάλο διάστημα συγκρούσεων στο οικογενειακό περιβάλλον, Κριέ, η κατάσταση έρχεται σε ισορροπία και σου δίνεται η δυνατότητα, να βάλεις νέες βάσεις για το μέλλον. Η ανάγκη να συμβιβαστείς είναι ακόμη μεγάλη, αλλά όχι καθοριστική για την πορεία των καταστάσεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεσή σου, Ταύρε, γίνεται καθημερινά καλύτερη και τα άσχημα που πέρασες, εξασθενούν στη μνήμη σου, χωρίς να αφήνουν ίχνη. Μην αφήσεις πρακτικές εκκρεμότητες να σε τραβήξουν πίσω στις επιδιώξεις σου, τακτοποίησέ τες όσο το δυνατόν πιο σύντομα και θα καταφέρεις πολλά, αρκεί να δείξεις συνέπεια στο πρόγραμμά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η αυτοπεποίθησή σου, Δίδυμε, βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, γεγονός που βοηθάει στο να κρατήσεις τη σωστή στάση στα προσωπικά σου ζητήματα. Τώρα μπορείς να οριοθετήσεις τους στόχους σου και να βάλεις προτεραιότητες, απαραίτητες για την πραγματοποίηση των σχεδίων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το προηγούμενο διάστημα, Καρκίνε μου, ταλαιπωρήθηκες πολύ, χωρίς ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξεις πορεία και να οργανώσεις τη ζωή σου σε άλλη βάση. Δείξε αποφασιστικότητα και δυναμισμό, για να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και να οδηγηθείς στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

ΛΕΩΝ: Η ερχόμενη περίοδος, Λέων, φέρνει εμπόδια και δυσκολία στις εξελίξεις (αυτά οφείλονται στον ανάδρομο Ερμή), αλλά μην ανησυχείς, αφού είναι όλα προσωρινά. Μη βιάζεσαι να οδηγηθείς σε οριστικές αποφάσεις τώρα, καθώς είναι πολύ πιθανόν να κάνεις λάθη. Δώσε χρόνο στις καταστάσεις να δρομολογηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρά τις εντάσεις που επικρατούν, Παρθένε, το κοινωνικό σκηνικό μεταμορφώνεται με ευνοϊκό τρόπο για σένα και σου χαρίζει προοπτικές, που με τη σειρά τους φέρνουν σειρά ικανοποιήσεων. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, σήμερα να δρομολογήσεις νέα σχέδια και να προχωρήσεις σε καινούργιο τρόπο δράσης, που θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, Ζυγέ, είναι πολλές και σημαντικές. Ο δυναμισμός και η τόλμη που θα δείξεις, θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Εξέτασε σήμερα προσεκτικά τις προϋποθέσεις, για να αξιοποιήσεις με τον πιο εύστοχο τρόπο όσα σου προσφέρονται, οδηγώντας την κατάσταση σε επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ένστικτό σου, Σκορπιέ, σε βοηθάει να αποφύγεις παγίδες που σου στήνουν υποτιθέμενοι φίλοι. Μη δείξεις τη δυσαρέσκειά σου και άφησε να εννοηθεί, πως η αποφυγή του κινδύνου έγινε τυχαία. Αυτό θα τους αφήσει το περιθώριο να το επαναλάβουν και αυτή τη φορά θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ψυχολογία σου χρειάζεται τόνωση, Τοξότη μου, για να αποφύγεις λάθη που κάνεις λόγω της κακής σου διάθεσης και του αρνητικού τρόπου που βλέπεις τα πράγματα. Δείξε προσοχή σε προτάσεις που σου γίνονται, ώστε να μην απορρίψεις κάτι σημαντικό. Εξέτασέ το βέβαια πολύ προσεκτικά, πριν αποφασίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νέες γνωριμίες, Αιγόκερε, σου προσφέρουν τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που σου φέρνουν ευκολίες, περισσότερες από πριν για την ολοκλήρωση των στόχων σου. Μην κουράζεσαι υπερβολικά, αλλά ιεράρχησε τις ανάγκες που απαιτούν τη φροντίδα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη σου για αλλαγές, Υδροχόε μου, σε οδηγεί σε απρόσεκτες κινήσεις, από τις οποίες δεν πρόκειται να ευνοηθείς. Απόφυγε τις παρορμητικές ενέργειες και μετρίασε την ανάγκη σου να αποφύγεις με απότομο τρόπο όσα σε δυσαρεστούν. Η αλλαγή θα έρθει ως αποτέλεσμα σοβαρών και μεθοδικών κινήσεων, μέσα στον απαραίτητο χρόνο.

ΙΧΘΥΣ: Η αισιοδοξία σου, Ιχθύ, σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις με πιο θετικό τρόπο τις καταστάσεις και να αποφύγεις τον κίνδυνο που διατρέχεις να φτάσεις σε αδιέξοδα, από τα οποία δύσκολα θα βγεις μετά. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και μην υπερβάλλεις με ασήμαντες λεπτομέρειες. Η ουσία είναι εμφανής πλέον.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα