Οι τυχερές και οι δύσκολες μέρες του Απρίλη 2018

Δες ποιες θα είναι οι τυχερές αλλά και οι δύσκολες μέρες του Απρίλη και ποια ζώδια επηρεάζονται.

Τα φεγγάρια του Απρίλη !

16 Απριλίου: Νέα Κριαρίσια Σελήνη άκρως εκρηκτική και γεμάτη εκπληξούλες (λίγο απότομες η αλήθεια είναι…)! Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, τις μέρες που έρχονται, κάνουν την αλλαγή, ρισκάρουν, προχωρούν μπροστά και ανατρέπουν ότι δεν γουστάρουν! Οι υπόλοιποι μένουμε πίσω και ζηλεύουμε την τόλμη, την προοδευτικότητα και την επικείμενη επιτυχία τους!

30 Απριλίου: Πανσέληνος στον Σκορπιό ή αλλιώςPinkMoonή Egg Moon το λένε… Αναγκαστική νοητική και συναισθηματική προσγείωση, διορατικότητα, καχυποψία, ζήλια, σκοτεινές σκέψεις αλλά και γοητευτική σεξουαλικότητα… Από την μία Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου, θα έχουν τις «μαύρες» τους και τα νευράκια τους και από την άλλη Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ιχθύες του 1ου εκμεταλλεύονται την συμμετοχή του Κρόνου, παίρνοντας δύσκολες μεν, αλλά ωφέλιμες αποφάσεις! Ας σοβαρευτούμε λοιπόν!

Ο Καλός Απρίλης!

1 Απριλίου: Και Ανάδρομος και σε Σύνοδο με τον επίσης Κριαρίσιο Ήλιο; Οκ… Τέλος τα ψέματα και ας είναι Πρωταπριλιά! Έχει να γίνει της… επανασύνδεσης ιδίως για Κριούς, Ζυγούς, Λέοντες, Υδροχόους, Τοξότες και Διδύμους του 2ου δεκαημέρου, αφού ο πρώην δεν κρατιέται παιδιά! Θα στείλει!

7 Απριλίου: Ναι, την σημερινή μέρα θα μάθεις να εκτιμάς τον Κρόνο! Αυτός σήμερα σε Τρίγωνο με την Αφροδίτη, θα σταθεροποιήσει την ερωτική σου σχέση, θα βρει λύσεις στα οικονομικά σου και θα σου εξαλείψει πολλές ανασφάλειες!Τα ακούς Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε και Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου;

11 Απριλίου: Πάθος και Συναίσθημα, σημειώσατε Χ! Ναι σήμερα, ο έρωτας γίνεται παθιασμένος, ορμητικός αλλά και άκρως συναισθηματικός για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Ώρα να κατακτήσουμε επιθυμίες με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη!

12 Απριλίου: Αμάν αυτοί οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, με την τύχη στα ερωτικά τους… Ναι με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα ένα μεγάλο ερωτικό όνειρο πραγματοποιείται, εξομολογήσεις έρχονται και ρομαντισμός και συναίσθημα εμπλουτίζει κάθε τους στιγμή! Κι όλα αυτά…, με γεμάτες τσέπες! Δεν είναι κακό….

14 Απριλίου: Τύχη, τύχη και πάλι τύχη σε όλους τους τομείς για Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου και 3ου δεκαημέρου! Ευκαιρίες, σίγουρη επιτυχία, εκπλήρωση ονείρων και κατάκτηση επιθυμιών! Δίας Εξάγωνο με Πλούτωνα και Άρης Εξάγωνο με Ποσειδώνα! Αυτά είναι φίλε…!

17 Απριλίου: Θες έρωτα; Θα έχεις! Θες σεξ; Θα έχεις! Θες χρήμα; Θα έχεις! Θες ακαταμάχητη γοητεία; Θα έχεις! Ποιος είσαι; Ταύρος, Σκορπιός, Καρκίνος, Αιγόκερως, Παρθένος και Ιχθύς φυσικά του 3ου δεκαημέρου και μιλάμε για το καυτό… Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα!

18 Απριλίου: Ναι, λέμε, ναι! Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού και όλα ανατρέπονται ξαφνικά αλλά απόλυτα θετικά για τους τυχεράκηδες Κριούς, Ζυγούς, Λέοντες, Υδροχόους, Τοξότες και Δίδυμους του 3ου δεκαημέρου! Απρόσμενες θετικές εξελίξεις, μεγάλες ωφέλιμες αλλαγές και απόλυτη ανανέωση, βελτιώνουν την ζωή σου με κάθε τρόπο! Τι άλλο θες;

24 Απριλίου: Άντε πάλι… Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρουγια άλλη μια φορά, απολαμβάνουν την… άπλετη τύχη τους να κυνηγήσουν, να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν με απόλυτη ευκολία ότι επιθυμούν, ότι στοχεύουν και ότι ονειρεύονται! Αυτά έχει το Εξάγωνο Άρη-Δία!

29 Απριλίου: Και κάπως έτσι, με Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου, συνηδιτοποιείς πως η λογική και η ωριμότητα μόνο καλό σου κάνουν! Ωφέλιμες αποφάσεις, λύσεις, σταθεροποίηση και μόνιμη ουσιαστική βελτίωση θα βιώσουν Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Ο Κακός Απρίλης!

2 Απριλίου: Δεν αρχίσαμε καλά, Κριέ, Καρκίνε, Ζυγέ και Αιγόκερε (ταλαιπωρημένα μου πλάσματα) του 1ου… Νεύρα, ρήξεις, χωρισμοί, σκληρότητα, στεναχώρια, πόνος, διχόνοιες και άλλα τέτοια έρχονται με την κόντρα Άρη-Κρόνου … Πως θα τα γλιτώσεις όλα αυτά; Κλασσικά… Με ψυχραιμία!!!

4 Απριλίου: Ώπα,ώπα ήρεμα, κούλαρε Κριέ, Καρκίνε, Ζυγέ και Αιγόκερε του 1ου…Πολλά τα νεύρα και ακόμα περισσότερες οι κοτσάνες που θα πετάξεις μέσα στα νεύρα σου (Ανάδρομος γαρ) και θα εκτεθείς… Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς σήμερα λοιπόν, με το Τετράγωνο Ανάδρομο Ερμή-Άρη!

5 Απριλίου: Άντε πάλι με τα λεκτικά λάθη Κριέ, Καρκίνε, Ζυγέ και Αιγόκερε του 1ου… Το σημερινό Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Κρόνου φέρνει λόγια-καρφιά για περασμένες ξεχασμένες καταστάσεις και κουβέντες πραγματικά σκληρές, απότομες, ψυχρές και αυστηρές… Σσσσσς λοιπόν….

11 Απριλίου: Με τον Ήλιο να Τετραγωνίζει τον Πλούτωνα, ή αλλιώς με το Φως να παλεύει με το Σκοτάδι για το ποιος θα κυριαρχήσει, ένα θα πω… Σκούρα τα πράγματα σήμερα! Μεγάλα λάθη, ισχυρογνωμοσύνη, δάκρυα, παιχνίδια εξουσίας και μία υπόγεια πολεμική διάθεση που όταν ξεσπάσει τα πράγματα θα γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνα! Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, προσέχουν οπωσδήποτε να μην παρασυρθούν σε λάθος συμπεριφορές αλλά και αλόγιστα έξοδα!

17 Απριλίου: Στον Έρωτα ποτέ μην θεωρείς δεδομένο έναν άνθρωπο ή μία σχέση… Αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους σήμερα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου και να «κόψουν μαχαίρι» στον Έρωτα, τις απαιτήσεις, την απληστία, την έπαρση, την ανωριμότητα και την επιπολαιότητα! Α, και τα πορτοφόλια κλειστά, γιατί μαντάρα θα τα κάνετε με τα αλόγιστα έξοδα! Η Αντίθεση Αφροδίτης-Δία είναι εδώ!

25 Απριλίου: Και οι δυσκολίες συνεχίζονται για Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ζυγούς του 1ου δεκαημέρου… Άλλη μια φορά ο Κρόνος δίνει το μάθημα του με τον πιο σκληρό τρόπο… Άσχημες ειδήσεις, σκληρά λόγια και απότομες συμπεριφορές ή δυσάρεστες συναντήσεις/μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα… Το ποτήρι; Δυστυχώς μισοάδειο…

26 Απριλίου: Μήπως έχεις απωθημένα, καταπιεσμένα συναισθήματα, υποσυνείδητη κακία που ούτε εσύ παραδέχεσαι, εμμονές, ζήλια, ψυχαναγκασμούς; Το νου σου τότε! Όταν ο Άρης συναντιέται με τον Πλούτωνα, ανατριχιάζω μόνο στη σκέψη, αφού δυστυχώς όλα τα παραπάνω θα εκφραστούν με τον πιο ορμητικό, παρορμητικό και επιθετικό τρόπο! Το νου σου ακόμα περισσότερο αν είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου και ιδίως στις… σεξουαλικές σου δραστηριότητες!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα