Κόλιν Φάρελ: Μπήκε σε κλινική αποκατάστασης για να μην… ξανακυλήσει στα ναρκωτικά

Ο διάσημος γοητευτικός ηθοποιός Κόλιν Φάρελ, σύμφωνα με πληροφορίες της dailymail, αποφάσισε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα στη Meadows Clinic, μια κλινική αποκατάστασης που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς πολλές διασημότητες με διάφορα προβλήματα: εθισμούς, ψυχολογικά κλπ.

Η Meadows Clinic έχει φιλοξενήσει διασημότητες όπως η Σελένα Γκόμπεζ, η Έλι Μακ Φέρσον και ο Κέβιν Σπέισι…

Ο Κόλιν Φάρελ έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη του με τα ναρκωτικά και το ποτό που τον είχε οδηγήσει παλιότερα σε κλινική αποκατάστασης. Όπως έχει πει, είναι “καθαρός” εδώ και 12 χρόνια. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό πιέστηκε πάρα πολύ από το πρόγραμμα της δουλειάς του και αισθάνθηκε ότι ήταν στα πρόθυρα να… ξανακυλήσει!

Έτσι αποφάσισε να πάρει τον δρόμο για την Meadows Clinic. Εκεί ο γοητευτικός ηθοποιός θα έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει, να ανακτήσει δυνάμεις και θα ακολουθήσει ένα ελαφρύ πρόγραμμα 45 ημερών, που θα τον οδηγήσει να βρει και πάλι τον δρόμο του!… Συγκεκριμένα θα ακολουθήσει τη θεραπεία που ονομάζεται “Gentle Path”, όπου οι ασθενείς κάνουν ψυχοθεραπεία και επιδίδονται σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Παράλληλα θα έχει τη δυνατότητα να κάνει βελονισμό, ιππασία και άλλες δραστηριότητες.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk.

 

Σχετικά άρθρα