Λευτέρης Πανταζής: Περιγράφει τη στιγμή της ληστείας

Για την ένοπλη ληστεία που έγινε στο σπίτι του, τη στιγμή που εκείνος απουσίαζε, μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το σπίτι του τραγουδιστή στην Βουλιαγμένη μπήκε στο στόχαστρο διαρρηκτών, οι οποίοι, φορώντας κουκούλες και απειλώντας τις δύο οικιακές του βοηθούς με όπλο, άρπαξαν 1.000 ευρώ και ρολόγια μεγάλης αξίας από την προσωπική του συλλογή.

Τη στιγμή της ληστείας ο Λευτέρης ήταν εκτός Αθηνών για εμφανίσεις, ενώ τώρα βρίσκεται στο Μιλάνο από το οποίο επιστρέφει σήμερα. «Απ’ ότι μου είπαν τα κορίτσια, έγινε γύρω στις 04:30 – 05:00 το πρωί. Δεν είχε κουμπώσει καλά η πίσω πόρτα στην κουζίνα. Με έναν λοστό άνοιξαν από εκεί και μπήκαν μέσα. Πήγαν στο δωμάτιό μου και πήραν τα ρολόγια, δεν είχα τίποτε άλλο και μετά κατέβηκαν κάτω», ανέφερε, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Happy Day.

«Κρατούσαν όπλα… Ξύπνησαν τα κορίτσια, τους απέσπασαν 1.000 ευρώ και έφυγαν. Δεν υπήρξε βία, απλά τις τρόμαξαν», συνέχισε και πρόσθεσε πως δεν αποκλείεται οι δράστες να παρακολουθούσαν το σπίτι του πριν «χτυπήσουν». «Αφού τα κορίτσια δεν έπαθαν τίποτα, όλα καλά. Υγεία να έχουμε και ρολόγια να είμαστε καλά να ξαναγοράσουμε», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο τραγουδιστής:

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα