Σεξ μετά τη νηστεία: Πώς θα βρεις ξανά τους ρυθμούς σου

Η Μ. Εβδομάδα πέρασε και εκτός από τη νηστεία στο φαγητό, ήρθε η ώρα να σταματήσεις και τη νηστεία στο σεξ.

Επειδή, όμως, όπως και με το φαγητό, έτσι και με το σεξ μετά τη νηστεία μπορεί η αλλαγή να σου πέσει λίγο… βαριά, εφόσον πέσεις με τα μούτρα στο «ψητό», διάβασε παρακάτω μερικές βασικές συμβουλές για να μην… βαρυστομαχιάσεις από το πολύ σεξ.

Με μέτρο

Τι σημαίνει αυτό; Ότι καλό θα είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, να μην προσπαθήσεις με τη μία να κάνεις μαραθώνιο στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι καλύτερα να πας σιγά σιγά και να κάνεις μια και καλή (που λέει ο λόγος) και για τα υπόλοιπα θα έχεις τον χρόνο να τα κάνεις. Τώρα, εάν λόγω της αποχής, ο καλός σου τελειώσει γρήγορα, τότε μπορείς να δοκιμάσεις αυστηρά άλλη μια φορά.

Όχι αμέσως μετά το φαγητό

Το Μ. Σάββατο έχει έρθει, η Ανάσταση πέρασε, τσουγκρίσατε τα αυγά σας και τώρα θέλεις να νιώσεις τη σεξουαλική ηδονή που τόσο σου έχει λείψει. Μην βιαστείς, εφόσον νιώθεις χορτάτη στο στομάχι, να νιώσεις χορτάτη και τον κόλπο σου. Άσε να περάσει λίγη ώρα και ετοιμάσου να κάνεις… Ανάσταση και στο κρεβάτι σου.

Προφυλάξου

Φυσικά, επειδή είναι το τέλος της νηστείας δεν σημαίνει ότι είναι και το τέλος των ΣΜΝ και της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Εάν, λοιπόν, δεν θέλεις να ξημερώσει η Πασχαλιά κι εσύ να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο μην ξεχάσεις να έχεις στο συρτάρι σου προφυλακτικά.

Καλή διασκέδαση και Χριστός Ανέστη!

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποδολαγνεία: Γιατί ένας άνδρας «κολλάει» με τα πόδια σου;

Δύο… μυστικά για να σου κάνει το καλύτερο στοματικό σεξ ever!

 

Σχετικά άρθρα