Πρώτο ραντεβού: θέματα που ΔΕΝ πρέπει να συζητήσεις

Διακοπές του Πάσχα. Έχεις χρόνο για να χαλαρώσεις και να βγεις έξω με τους φίλους σου. Και φυσικά είναι η ιδανική εποχή για το… πρώτο σου ραντεβού!

Πρώτο ραντεβού με αγόρι; Είτε είναι το πρώτο ραντεβού στη ζωή σου είτε όχι, τα πράγματα είναι πάντα ίδια. Κάθε φορά θα σου προκαλεί άγχος, κάθε φορά θα περνάς κάποιες συγκεκριμένες διαδικασίες και θα κάνεις παρόμοιες προετοιμασίες.

Αφού έχεις ξεπεράσει τα δυο μεγάλα θέματα, το ντύσιμο και το μακιγιάζ (με ατέλειωτες ώρες σε τηλέφωνα, viber, messenger κλπ), τότε θα αναρωτιέσαι τι θα πείτε! Μεγάλο πρόβλημα και αυτό! Ειδικά αν βγαίνεις με κάποιον που γνωρίζεις ελάχιστα! Αν είναι ραντεβού με κάποιον από την παρέα σου, τότε έχεις κάποια θέματα να “πιαστείς” και να αρχίσεις να μιλάς. Αν τον ξέρεις ελάχιστα;

Σαφώς δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη συνταγή επιτυχίας! Ωστόσο, ο dating coach James Preece δίνει την εξής συμβουλή για όλα τα πρώτα ραντεβού: σκέψου και μίλα θετικά! Όσο αγχωμένη, πιεσμένη, στεναχωρημένη κι αν είσαι τη συγκεκριμένη περίοδο, μην το δείξεις! Ό,τι προβλήματα και να έχεις, κράτα τα να τα μοιραστείς μετά, αν όλα πάνε καλά! Στόχος του πρώτου ραντεβού είναι να περάσεις καλά! Να δημιουργήσεις μια θετική ατμόσφαιρα και να μπορέσεις να γνωριστείς καλύτερα με τον άλλο!

Και τα υπόλοιπα θα έρθουν! Αν το πρώτο ραντεβού κυλήσει θετικά, μέσα σε ατμόσφαιρα γέλιου και θετικής ενέργειας, να σαι σίγουρη ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από independent.co.uk.

Σχετικά άρθρα