Diy λαμπάδες της τελευταίας στιγμής

Αισθάνεσαι ότι έχεις μεγαλώσει για να σου αγοράζει η νονά σου τη λαμπάδα; Ή ακόμα χειρότερα, δεν έχεις νονά; Μην ανησυχείς, δεν είσαι η μόνη… Αν ακόμα δεν έχεις βρει τη λαμπάδα που θέλεις ή επιθυμείς να χαρίσεις λαμπάδες στις φίλες σου ή στο αγόρι σου, τότε δεν έχεις παρά να τις φτιάξεις μόνη σου!

Τι θα χρειαστείς; Ένα κερί, σε ό,τι χρώμα και σχήμα επιθυμείς, τα υλικά χειροτεχνίας σου, κόλλα, ψαλίδι, δημιουργικότητα και φαντασία!

Παρακάτω  θα βρεις 5 διαφορετικές ιδέες που ανακαλύψαμε στο Pinterest! Δες τες και εμπνεύσου για να βάλεις τη δική σου σφραγίδα στη φετινή σου λαμπάδα!

Πού θα βρεις τα υλικά: σε μαγαζιά με είδη συσκευασίας και σε βιβλιοπωλεία! Και φυσικά στο προσωπικό σου κουτί κατασκευών, αν έχεις!

Λαμπάδα με decoupage


Διάλεξε τα χαρτιά που σου αρέσουν είτε στο Ίντερνετ, είτε σε περιοδικά που έχεις στο σπίτι και φτιάξε τη δική σου πρωτότυπη λαμπάδα

Λαμπάδα με μήνυμα στο μπουκάλι

Σε μαγαζί με είδη συσκευασίας ή κοσμημάτων μπορείς να βρεις μπουκαλάκια. Βάλε μέσα μήνυμα αγάπης για τον καλό σου ή την κολλητή σου, χάντρες, καρδούλες κι ό, τι άλλο φανταστείς!

Λαμπάδα με ξύλινες καρδούλες ή άλλα ξύλινα σχέδια

Μπορείς να τις βάψεις  με τέμπερες ή να γράψεις πάνω μηνύματα

Λαμπάδες με μικρά κοσμηματάκια

Φτιάξε σχέδια με δερματάκια και αξεσουάρ που θα βρεις σε χαντράδικα και μετά το Πάσχα μπορείς να τα φορέσεις ως κόσμημα. Μπορείς να φτιάξεις κρεμαστά που θα φορέσεις στη συνέχεια στο λαιμό ή και να πλέξεις βραχιολάκια και να τα δέσεις πάνω στη λαμπάδα σου!

Λαμπάδα μπρελόκ

Φτιάξε ή αγόρασε ένα μπρελόκ και τοποθέτησέ το πάνω στη λαμπάδα σου!

Λαμπάδες με χρωματιστά κουμπιά

Σε μαγαζιά με κουμπιά ή σε μαγαζά με χειροτεχνίες μπορείς να βρεις κουμπιά σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό!

Λαμπάδα Disney

Χρειάζεσαι τον αγαπημένο σου ήρωα ή την αγαπημένη σου πριγκίπισσα, κόλλα και κορδέλες που να ταιριάζουν χρωματικά!

Λαμπάδες με αστεράκια

Σε μαγαζιά με είδη χειροτεχνίας μπορείς να βρεις ξύλινα αστεράκια ή άλλα σχήματα. Βάψτα σε διάφορα χρώματα και κόλλησέ τα πάνω στη λαμπάδα! Εύκολο, εντυπωσιακό και πολύχρωμο!

Ν.Κ.

Σχετικά άρθρα