Σωτήρης Κοντιζάς: “Στο σχολείο με φώναζαν Φουτζίτσου”

Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι από τις πιο αγαπητές τηλεοπτικές προσωπικότητες. Όχι άδικα καθώς από πέρσι μέσα από το Master chef έχει μπει για τα καλά στις ζωές του κοινού. Αυτή τη φορά, μαζί με τους Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έδωσε μία ιδιαίτερη συνέντευξη στο περιοδικό Down Town. Ο γνωστός σεφ μίλησε αναλυτικά για πολλές λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως αγαπά το “βρόμικο” φαγητό και συχνά μετά τη δουλειά πηγαίνει για “βρόμικο” στη Μαβίλη. Τα πιο περίεργα φαγητά που έχει δοκιμάσει είναι σούπα από χελώνα, τηγανητές πέτσες από πόδια κότας και γλώσσες πάπιας. Στο σχολείο ήταν ο μοναδικός Ελληνοϊάπωνας και το μόνο παιδί με σκιστά μάτια.

Ωστόσο εκτενή αναφορά έκανε και στο παρελθόν του, όπου έχει πέσει θύμα bullying. «Μέχρι το Λύκειο ήμουν ο Φουτζίτσου. Στην αρχή με στεναχωρούσε αυτό, μετά ήταν ένα παρατσούκλι από αυτά που έχουμε όλοι, ένα nickname”. Όταν οι άλλοι κριτές του Master Chef θέλουν να τον πειράξουν, τον φωνάζουν Κινέζο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα του Down Town.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα