Θέλει τον Τάτο δανεικό και τη νέα σεζόν

Ο Αρης ενδιαφέρεται για την επέκταση δανεισμού (για έναν επιπλέον χρόνο) του Ανδρέα Τάτου από τον Ολυμπιακό. Οι «κίτρινοι», θυμίζουμε, ότι ταυτόχρονα έχουν ενδιαφερθεί και για τον δανεισμό των Φετφατζίδη, Σουμπίνιο από τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο από τον Αρη τονίζουν πως δεν έχουν στηρίξει τον προγραμματισμό τους σε αυτές τις περιπτώσεις παιχτών: «Γνωρίζουμε πως οι απαντήσεις από τον Ολυμπιακό μπορεί και να καθυστερήσουν.

Εμείς προχωράμε τον σχεδιασμό μας ως προς τον καταρτισμό του ρόστερ κι αν προκύψει και ο δανεισμός κάποιου ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό, καλώς να έρθει», λένε κύκλοι από το περιβάλλον του Δημήτρη Ηλιάδη. Στο μεταξύ, αύριο αναχωρεί με προορισμό το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κιτρίνων».

Στην αποστολή αναμένεται να ενσωματωθεί το επόμενο 48ωρο και ο ομογενής γκολκίπερ Ντιν Μπουζάνης, ενώ λίγο αργότερα θα ξεκινήσει προπονήσεις κι ο Σωκράτης Διούδης στον οποίο δόθηκε ολιγοήμερη άδεια. Ο Αρης θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια στη Βουλγαρία τα οποία θα μεταδοθούν ζωντανά από τον ΟΤΕ ΤV. Το πρόγραμμα: Τετάρτη (10/7), OTESport 3, 18.00: Αρης – Πιρίν, Σάββατο (13/7) OTE Sport 3, 19.00: Αρης – Λίτεξ Λόβετς, Τρίτη (16/7), OTESport 3, 18.00: Αρης – Μπότεφ Βρέτσα.

Θ. ΦΕΛΑΝΗΣ

 

PHGH ethnos.gr

Σχετικά άρθρα