ΠΑΟΚ: Το… μπαμ θα γίνει έτσι κι αλλιώς!

Αποφασισμένος να κάνει τη μεταγραφή που θα… ταράξει τα νερά εμφανίζεται ο Ιβάν Σαββίδης και στη Θεσσαλονίκη «βουίζει» ο τόπος για το θέμα του Ράφικ Τζεμπούρ και για νέα προσέγγιση του ΠΑΟΚ προς τον Αλγερινό. Μεγάλο φορ αν δεν γίνει του Αλγερινού ετοιμάζουν στον «δικέφαλο».

Οι τελευταίες πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν πως και το Σάββατο (06/07) έγινε επαφή με τον Ράφικ Τζεμπούρ στον οποίο έχει δοθεί… τελεσίγραφο να απαντήσει στον ΠΑΟΚ ως την Κυριακή. Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τον Αλγερινό να έχει ζητήσει 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο, χρήματα που δεν θα του δώσει σε καμία περίπτωση ο Ολυμπιακός αλλά και που στον ΠΑΟΚ εμφανίζονταν σκεπτικοί να δαπανήσουν για τον περσινό πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όσα λέγονταν, όμως, αργά το βράδυ του Σαββάτου (06/07) στη Θεσσαλονίκη, τα πάντα είναι ανοικτά από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κάνει το… μπαμ και δεν αποκλείεται να κάνει την υπέρβαση για να «κλέψει» τον Ράφικ Τζεμπούρ από τον Ολυμπιακό. Ο Αλγερινός, όπως έλεγαν και άνθρωποι κοντά στον ΠΑΟΚ, έχει κι άλλες προτάσεις και θα πρέπει να απαντήσει αφού δεν είναι η μοναδική τους επιλογή.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» έχουν αποφασίσει να κάνουν την υπέρβαση για να αποκτηθεί φορ που θα ανεβάσει σε ποιότητα την επιθετική γραμμή της ομάδας, ενώ πάντα υπάρχει στα υπόψη και το «δεκάρι» που θα συμμαζέψει το παιχνίδι της ομάδας. Μάλιστα, για τον επιθετικό οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ήδη γίνει επαφές και θα ενταθούν αν δεν κλείσει θετικά το θέμα του Τζεμπούρ.

 

πηγη onsports.gr

Σχετικά άρθρα