Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 06/04

Οι όψεις Ανάδρομου Ερμή, Άρη και Κρόνου των τελευταίων ημερών, συνεχίζουν να επηρεάζουν Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου φέρνοντας σκληρές κόντρες και ρήξεις! Κρατάμε την ψυχραιμία μας για λίγο ακόμα!

ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη να αξιολογήσεις τους στόχους σου, Κριέ μου, είναι άμεση και επιτακτική. Κάποιες στιγμές αδράνειας, τώρα σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και επιβάλλεται να προσπαθήσεις να κερδίσεις όσα έχασες. Μην υπερβάλλεις με το χειρισμό των καταστάσεων, αλλά ετοίμασε ένα πρόγραμμα και ακολούθησέ το.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια πολύ καλά γεγονότα έρχονται τώρα, Ταύρε, και πρέπει να φροντίσεις για τη σωστή αξιολόγησή τους. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου σε άλλους, αλλά προχώρησε στην πραγματοποίηση των προσωπικών σου επιθυμιών. Η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί, αρκεί η διάθεσή σου να είναι θετική.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Χρειάζεσαι χρόνο, Δίδυμε, για να τακτοποιήσεις τυχόν εκκρεμότητες και να διευκρινήσεις τις προτεραιότητές σου. Μην παρασύρεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε αδιέξοδο. Η αστάθεια που επικρατεί στη ζωή σου, σε κουράζει αφόρητα. Βάλε, λοιπόν, τάξη, το συντομότερο δυνατόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε προσωπικό επίπεδο, Καρκίνε μου, περνάς μια έντονη κρίση, συνειδητοποιώντας πόσο διαφορετικές μεταξύ τους είναι οι προτεραιότητές σου. Μην καταπιέζεις τον εαυτό σου, αλλά δρομολόγησε τις υποθέσεις σου κατά προτεραιότητα, ώστε να μείνει χρόνος για όσα σε ψυχαγωγούν. Τυχόν μικροπροβλήματα τακτοποιούνται σύντομα.

ΛΕΩΝ: Προσπάθησε να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου, Λέων, καθώς οι προοπτικές τους αποδεικνύονται αντικρουόμενες τελικά. Δεν αποκλείεται μία νέα αρχή να σε απασχολήσει σύντομα, αλλά μη βιαστείς να αποφασίσεις. Σε οικογενειακό επίπεδο, μην αφήσεις ανοιχτές εκκρεμότητες και προσπάθησε να τακτοποιήσεις το συντομότερο δυνατόν όσα προκύπτουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέες ευκαιρίες σου παρουσιάζονται τώρα, Παρθένε, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σου δίνεται η ευκαιρία να αποκαταστήσεις ζητήματα, που σε έχουν ταλαιπωρήσει πολύ στο παρελθόν. Μην βιάζεσαι πάντως να κάνεις μεγάλα βήματα και σκέψου πολύ προσεκτικά, πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν, Ζυγέ μου, είναι μεγάλη και προτείνω, να μην την καταπιέζεις άλλο. Πριν ζητήσεις ευθύνες από τρίτους όμως, σκέψου μήπως η δική σου στάση δεν ήταν αυτή που έπρεπε και προσπάθησε να την αλλάξεις, ώστε να μην οδηγηθείς ξανά στα ίδια λάθη. Οι προοπτικές βελτιώνονται με σοβαρότητα και ώριμη αντιμετώπιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα άτομο από το παρελθόν σε ξαφνιάζει, Σκορπιέ μου, κάνοντας την επανεμφάνισή του και δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, ποια είναι η κατάλληλη στάση να κρατήσεις απέναντί του. Το ερχόμενο διάστημα, δείξε γενικότερα προσοχή σε όσους συναναστρέφεσαι και μη βιάζεσαι να εκτεθείς σε περίεργες υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κούραση που βιώνεις το τελευταίο διάστημα, Τοξότη μου, έχει γίνει αφορμή να τεντωθούν τα νεύρα σου σε σημείο που δεν πάει άλλο. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην τύχη τους, αλλά ετοίμασε ένα πλάνο με τις προτεραιότητες για το πως θα κινηθείς τώρα, που οι καταστάσεις βρίσκονται σε οριακά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, οι προοπτικές είναι θετικές και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προσπάθησε να διατηρήσεις καλή επαφή με την πραγματικότητα και περιόρισε τη διάθεσή σου για θεωρητική σκέψη. Η νοσταλγία για καταστάσεις που έχουν περάσει δε βοηθάει κι ο χρόνος δε γυρίζει πίσω, το μέλλον όμως φέρνει σημαντικές ικανοποιήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αφήσεις οποιονδήποτε να σε επηρεάσει, Υδροχόε μου, τώρα που χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Η πορεία σου θα εξαρτηθεί από τις προϋποθέσεις που θα δημιουργήσεις εσύ, χωρίς ξένες παρεμβάσεις και λανθασμένες συμβουλές από ακατάλληλα άτομα. Αποσύρσου, για να σκεφτείς το αύριο.

ΙΧΘΥΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Ιχθύ, να προωθήσεις τα σχέδιά σου, που παραμένουν εδώ και καιρό σε στασιμότητα. Μην επιτρέψεις την παραμικρή παρέμβαση σε ό,τι έχεις οργανώσει και μην ξεφύγεις από το πρόγραμμα, που θα φέρει την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Η ικανοποίηση πλησιάζει και θα είναι σημαντική!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα