Πώς περιγράφει ο Στέφανος Χίος το περιστατικό με τον πυροβολισμό: «Ξαφνικά κάποιος μπαίνει και μου ζητάει να του δώσω…»

Ο Στέφανος Χίος μιλώντας για την υπόθεση με τον πυροβολισμό, κάνει λόγο για απόπειρα εκβιασμού του από τον δικαστικό επιμελητή, ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, να ζήτησε χρήματα προκειμένου να μεσολαβήσει για να κλείσει δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον του δημοσιογράφου.

Μιλώντας στο protothema.gr, ο κ. Χίος δήλωσε: «Εγώ λάμβανα στο κινητό τηλέφωνο, που είναι και το τηλέφωνο καταγγελιών της εκπομπής, μηνύματα του στυλ “δώσε 200, δώσε 300 να κλείσουμε την ιστορία με την Αλβανή υπουργό” και κάτι ιστορίες τέτοιες. Και με είχε βάλει σε σκέψεις. Δεν σου κρύβω ότι το βράδυ ήμουν στη τσίτα. Ξαφνικά χτυπάει ένα κουδούνι, κάποιος σπρώχνει τη πόρτα και μπαίνει με την πλάτη, δηλαδή περίπου σπάζει την πόρτα επειδή δεν του ανοίγει κανείς συνάδελφος που βρίσκεται εκεί. Ανεβαίνει πάνω, βγαίνει κάποιος έξω, και τότε εκείνος του λέει ψιθυριστά “ήρθα, δώσε 200 να μην χαλάσουμε το σπίτι”. Πίστεψε με, δικαστικός επιμελητής με τέτοια συμπεριφορά που μου ανέφεραν δεν την περίμενα ποτέ. Όντως τρέχει μια αγωγή από την πλευρά της Αλβανίδας υπουργού, αλλά έχω την εκτίμηση ότι αυτή η υπόθεση δεν έχει σχέση με τα συμβάντα».

Ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας εδώ και 7 χρόνια, αλλά αρνείται ότι πυροβόλησε κατά του δικαστικού επιμελητή για εκφοβισμό.

Σχετικά άρθρα