H πρώτη ανάρτηση του “Τεό” μετά την αποχώρηση από το Survivor

Το μοντέλο, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, αποχώρησε πριν μερικές ημέρες από το Survivor οικειοθελώς. Ο παίκτης των Μαχητών, στα τελευταία επεισόδια έδειχνε αρκετά προβληματισμένος και μοναχικός και είχε επιλέξει να απομακρυνθεί από τους συμπαίκτες του, καθώς σε δηλώσεις του, τόνισε πως στην ομάδα του κυριαρχεί το ψέμα και η υποκρισία.

Λίγο αργότερα ο Θοδωρής οδηγήθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός τραυματισμού και αποφάσισε να μην συνεχίσει στο reality επιβίωσης. Έτσι, το μοντέλο αποχώρησε από το Survivor και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Χθες, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και έστειλε το δικό του μήνυμα. Δημοσίευσε μια φωτογραφία με το παγούρι που είχε στο παιχνίδι και στη λεζάντα, έγραψε:

«Για κάθε μέρα… Μια γραμμή χαραγμένη στο παγούρι μου για πάντα ..στιγμές χαραγμένες ,ώρες,μήνες, γεμάτες αναμνήσεις, χαμόγελα εντάσεις, ηρεμία, συγκινήσεις, μοναξιά, εμπειρίες ζωής, μαθήματα ζωής.

Ένα ταξίδι συνειδητοποιήσης. Όταν συνειδητοποιείς ποσά λίγα χρειάζεσαι για να ζήσεις, ποσό λίγα πράγματα έχουν πραγματικά αξία -σημασία στη ζωή. Όταν μαθαίνεις να είσαι πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη των δικών σου ανθρώπων για την ζεστασιά της αγκαλιάς τους που έχει την δύναμη να ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή σου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ακόμα και όταν είσαι μίλια μακριά.
Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που με δίδαξε αυτό το μοναδικό ταξίδι αυτή η μοναδική εμπειρία ζωής που έζησα. Για πάντα ευγνώμων».

Δείτε την ανάρτησή του:

Για κάθε μέρα… Μια γραμμή χαραγμένη στο παγούρι μου για πάντα ..στιγμές χαραγμένες ,ώρες ,μήνες γεμάτες αναμνησεις,χαμόγελα εντασεις,ηρεμία,συγκινήσεις,μοναξιά,εμπειρίες ζωης,μαθήματα ζωης.. Ένα ταξίδι συνειδητοποιήσης.. Όταν συνειδητοποιείς ποσά λίγα χρειάζεσαι για να ζήσεις ,ποσό λίγα πράγματα έχουν πραγματικά αξία -σημασία στη ζωή Όταν μαθαίνεις να είσαι πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη των δικών σου ανθρώπων για την ζεστασιά της αγκαλιάς τους που έχει την δύναμη να ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή σου κατω από οποιεσδήποτε συνθήκες ακόμα και όταν είσαι μίλια μακριά.. Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που με δίδαξε αυτό το μοναδικό ταξίδι αυτή η μοναδική έμπειρια ζωης που έζησα .. Για πάντα ευγνώμων ???????? …. #survivorgr #survivor2018 ..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Theodoropoulos (@only.theo) στις

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα