Ποια είναι η καλλονή καθηγήτρια του MIT που έχει κλέψει την καρδιά του Μπραντ Πιτ;

Δημοσιεύματα θέλουν τον ταλαντούχο ηθοποιό Μπραντ Πιτ και τέως σύζυγο της Angelina Joli (και της Jennifer Aniston) να έχει εκφράσει ιδιαίτερο…ενδιαφέρον για τη Neri Oxman.

Η Οxman εκτός από μια πολύ όμορφη, γοητευτική και με έντονη προσωπικότητα γυναίκα, είναι καθηγήτρια του ΜΙΤ, αναγνωρισμένη αρχιτέκτονας και βραβευμένη καλλιτέχνιδα.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Page Six» της Sun, ο Pitt έχει έρθει πολύ κοντά με την Oxman η οποία ήταν παλαιότερα παντρεμένη με τον Αργεντινό συνθέτη Osvaldo Golijov, με τον οποίο όμως έχουν χωρίσει.

Όσο όμως και αν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά διατείνονται πως ο Pitt και η Oxman περνούν πολύ χρόνο μαζί και το ενδιαφέρον του πρώτου είναι σίγουρα ερωτικό δεν έχουν προχωρήσει σε σχέση.

Σύμφωνα δε με δηλώσεις του κύκλου του Pitt που φιλοξενεί το Ε! Η σχέση του ηθοποιού με την 42 καθηγήτρια είναι καθ′ όλα φιλική αν και τονίζουν πως τον έχει συναρπάσει η ευφυΐα της αλλά και πως ενδιαφέρεται «να την γνωρίσει περισσότερο και να μάθει από αυτή» και συμπληρώνουν πως η Oxman έχει άλλη σχέση με την οποία είναι ικανοποιημένη…

 

Δείτε μερικές φωτογραφίες:

Πηγή: huffingtonpost.gr

Σχετικά άρθρα