Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 10/04

ΚΡΙΟΣ: Με τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς της ζωής σου, μπορεί να παραμελήσεις λίγο τη σχέση σου σήμερα, φίλε Κριέ. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική για να ισορροπήσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, να θυμάσαι ότι υπάρχουν πολλοί γύρω σου που τρέφουν ερωτικά αισθήματα για σένα, αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να τα εκδηλώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Φρόντισε σήμερα να αποστασιοποιηθείς από τη σχέση σου και να περάσεις χρόνο μακριά από τον σύντροφό σου, γιατί το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό. Κι αν ακόμη δίνεις μάχες με την ερωτική σου μοναξιά, καλό θα είναι να πάρεις απόφαση να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές, που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Απόφυγε σήμερα να δώσεις υποσχέσεις στον σύντροφό σου, που αύριο δεν θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις. Εκδήλωσε τις ανησυχίες που έχεις για τη σχέση σου και μην προσπαθήσεις να τον κρατήσεις με λόγια που δεν ισχύουν. Οι ελεύθεροι γεμίστε την καθημερινότητα σας με αγαπημένες δραστηριότητες, ώστε να αποφύγετε την ανία και την πλήξη που τόσο έντονα σας πολιορκούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μπορείς να φέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που σε έχουν στεναχωρήσει και συνεχίζουν και σε αγχώνουν. Δες τα πράγματα με περισσότερη διαλλακτικότητα και κάνε ουσιαστικές κουβέντες με τον άνθρωπό σου για να βρείτε συμφέρουσες και δίκαιες λύσεις και για τους δύο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι μην απελπίζεσαι, γιατί με κατάλληλους χειρισμούς, με υπομονή και επιμονή, θα βρεις αυτό που θέλεις και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

ΛΕΩΝ: Τον τελευταίο καιρό έχεις κάποιες μικροπροστριβές με τον σύντροφό σου. Μην τις κάνεις μεγαλύτερες σήμερα, με τα νεύρα που θα έχεις. Καλύτερα να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα και να συγκεντρωθείς στην ουσία των πραγμάτων. Εσύ που επιδιώκεις να κάνεις μια ερωτική γνωριμία, καλό θα είναι να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση ώστε να γίνεις πιο ελκυστικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, στα αισθηματικά σου πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε το σύντροφό σου όσο πιο τρυφερά και ρομαντικά μπορείς γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις απομακρυνθεί από κοντά του και σε λίγο μπορεί να έχεις δυσάρεστες συνέπειες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου βγείτε έξω και διασκεδάστε και προκαλέστε διακριτικά το αντίθετο φύλο. Θα έχετε επιτυχίες!

ΖΥΓΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα στον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Το ερωτικό κλίμα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Αν είσαι μόνος, βγάλτε όλη σου την καλή διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο, που θα σε εμπνεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όλο το άγχος και τη φόρτιση της ημέρας, πάλι ο σύντροφός σου θα τα πληρώσει και αυτό είναι άδικο. Μπορεί να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι και αυτός άνθρωπος είναι και έχει τα όρια του, που οφείλεις να μην ξεπερνάς. Εσύ που η ζωή σου ακόμη είναι άδεια και θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό μην αγχώνεσαι, γιατί σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο μέσα από τους ψυχαγωγικούς χώρους που κινείσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μπορεί να μιλήσεις με τον σύντροφό σου με χαμηλούς τόνους και χωρίς εκνευρισμούς, ώστε να λυθούν πιθανά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σου, ας πάρουν στα χέρια τους το μέλλον της ερωτικής τους ζωής και ας πάψουν να τα περιμένουν όλα από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ταίρι σου, φίλε Αιγόκερε, σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της κοινής σας ζωής και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοί του ζωδίου κυνηγήστε την τύχη σας με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου για να αποφορτιστείς…

ΙΧΘΥΣ: Απόφυγε σήμερα, φίλε Ιχθύ, να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τη σχέση σου. Μίλησε για το μέλλον της και πέρασε ρομαντικά και όμορφα. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, για να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους σου και την οικογένεια σου, κάνοντας ένα διάλειμμα στο παιχνίδι της αναζήτησης… Θα περάσεις καλύτερα!

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα