Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου: Η ατίθαση κόρη της Ζωής Λάσκαρη-Η καλλιτεχνική πορεία, ο γάμος με τον Γκλέτσο και η σχέση με τον πρώην της Καλογρίδη!

Ονειρικές διακοπές στις Μαλδίβες με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο φαίνεται να περνάει η Νατάσα Καλογρίδη όπως προδίδουν τα βίντεο που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram. Πριν προλάβει καλά καλά να καταλαγιάσει ο ντόρος για τη νέα σχέση του γνωστού ποινικολόγου λίγους μήνες μετά τον θάνατο της γυναίκας του, Ζωής Λάσκαρη, η κόρη του Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου προβαίνει σε νέες αποκαλύψεις.

Ακολουθεί βίντεο με την έκπληξη για τη γιορτή της Νατάσας στις Μαλδίβες:

 

Τι κοινό έχουν η Νατάσα Καλογρίδη και η Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου πέρα από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο; Μπορεί συχνά στη ζωή να έχουμε έρθει αντιμέτωποι με διάφορες συμπτώσεις αλλά αυτή είναι πραγματικά απίστευτη! Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τον Γιώργο Μενεγάτο στο παρελθόν ο οποίος έχει υπάρξει σύζυγος της Καλογρίδη για 7 μήνες! Τραγική ειρωνεία η απίστευτη σύμπτωση φέρνει πιο κοντά τις δύο γυναίκες…

Το γεγονός δεν πτοεί καθόλου την κόρη του Λυκουρέζου η οποία από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης της σχέσεις του με την εκκεντρική Νατάσα Καλογρίδη έσπευσε να τον στηρίξει για την επιλογή του με σθένος.
Ποια όμως ήταν η αντίδραση του ίδιου του Λυκουρέζου όταν έμαθε τη φοβερή σύμπτωση; Την αποκάλυψε χωρίς κανένα κόμπλεξ η Μαρία- Ελένη: ‘’Είναι δυνατόν από όλες τις γυναίκες στην Ελλάδα να βρεθεί αυτή που ήταν παντρεμένη με έναν πρώην σου; Κουλό!’’

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει άλλωστε το γεγονός ότι μία σχέση της κόρης του πριν 20 χρόνια περίπου έμελε να είναι ο γάμος αστραπή που είχε κάνει στο παρελθόν η τωρινή σύντροφός του.

maria-eleni-lykourezou-aleksandros-2
Instagram/#mariaelenilykourezou

Η κατανόηση που δείχνει η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου για τη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου θα λέγαμε ότι πηγάζει από την ανάγκη της να εστιάσει στα ουσιώδη, που στην προκειμένη περίπτωση είναι να βλέπει τον πατέρα της χαρούμενο. Η ίδια άλλωστε έχει πει ότι ευχαριστεί τη Νατάσα που βρέθηκε δίπλα στον πατέρα της τη στιγμή που εκείνος κατέρρεε.
Ας δούμε όμως πώς εξελίχθηκε η κόρη μιας Ελληνίδας σταρ, όπως η Ζωή Λάσκαρη, κι ενός ευφυούς Έλληνα ποινικολόγου όπως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

zoi-laskari

Η ατίθαση Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου

Η μέχρι τώρα πορεία της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου δείχνει ότι είναι δύσκολο για εκείνη να χωρέσει σε καλούπια. Από μικρή ήταν δύσκολο να την τιθασεύσεις και ίσως σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι μεγάλωσε σε ένα σπίτι με δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες. Από μικρή ήταν ατίθαση, αγοροκόριτσο όπως χαρακτηριστικά έχει πει η ίδια. Έπαιζε ποδόσφαιρο, περπατούσε ξυπόλητη ήταν τσιγγανάκι. Μάλιστα ο τελευταίος χαρακτηρισμός δεν είναι και τόσο μεταφορικός αφού μικρή είχε τη συνήθεια να βγαίνει με μία Τσιγγάνα και να πουλάει λουλούδια!

maria-eleni-lykourezou-10

«Θυμάμαι ήταν μια πολύ γνωστή Τσιγγάνα τότε στο Κολωνάκι, κι εγώ πήγαινα και πουλούσα λουλούδια μαζί της στην πλατεία Κολωνακίου. Επειδή πήγαινα βράδυ, η μαμά μου έβαζε κρυφά κάποιον να με προσέχει.» πράγμα που φυσικά έμαθε εκ των υστέρων.
Ως μαθήτρια δεν υπήρξε περισσότερο υπάκουη. Σίγουρα δεν ήταν η καλή μαθήτρια του πρώτου θρανίου. Το αντίθετο θα λέγαμε. Σε συνέντευξή της στο παρελθόν έχει παραδεχτεί ότι την είχαν διώξει από το σχολείο.

« Δεν διάβαζα και ήμουν πολύ άτακτη. Αυτός ο συνδυασμός ήταν αρκετός για να με διώξουν».

Φυσικά θα πει κανείς ότι πολλά παιδιά ξεκινούν ατίθασα αλλά ο χρόνος τα ηρεμεί και καταλήγουν να ακολουθούν μία ήρεμη ζωή. Αυτό δεν ισχύει για την Μαρία – Ελένη αφού μεγαλώνοντας άρχισε να κάνει ξέφρενη ζωή με πολύ ξενύχτι και ποτό.

Όπως δήλωνε πριν 4 χρόνια :
«Και πολύ τσιγάρο έκανα και πολύ ποτό έπινα. Όταν βγαίνεις, δεν θα πιεις; Έπινα μπουκάλια! Τώρα τα έχω κόψει όλα. Έχω πια άλλο τρόπο ζωής. Αν βγω, θα πιω με μέτρο. Είμαι στο άλλο άκρο. Γυρίζω στο σπίτι μου και πίνω μισό μπουκάλι νερό για να νιώσω καλά. Είμαι στην καλύτερη, πιο ώριμη και πιο συνειδητοποιημένη φάση της ζωής μου.»

  maria-eleni-lykourezou

Η απομόνωση στη φάρμα για 3 χρόνια και το ταξίδι στη Ταϋλάνδη

Η Μαρία-Ελένη σίγουρα θυμίζει έναν άνθρωπο που θέλει πρώτα να δοκιμάζει κάποια πράγματα και ύστερα να τα απορρίπτει ή να τα ξεπερνάει. Ποιος να φανταζόταν ότι έχει δοκιμάσει να ζήσει σε φάρμα; Κι όμως επί τρία χρόνια επέλεξε να κάνει μία ζωή τελείως διαφορετική από αυτή που έχει σήμερα. Η ίδια επέλεξε να “επιστρέψει στα εγκόσμια” για να εξωτερικεύσει την δημιουργικότητα που είχε μέσα της και δεν θα μπορούσε να αξιοποιήσει με τον τρόπο ζωής στη φάρμα. Όπως χαρακτηριστικά είχε πει : «Αποκλείεται να έμενα στην ίδια φάση για πάντα, δεν μπορώ.»

Όπως όλα δείχνουν οι εναλλαγές είναι πολύ σημαντικές στη ζωή που αποζητά η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, οπότε δεν ξαφνιάζεσαι όταν ανακαλύπτεις ότι σε ηλικία 19 χρονών ταξίδεψε για πρώτη φορά στη Ταϋλάνδη!

maria-eleni-lykourezou-6

Η επαγγελματική της περιπλάνηση

Οι εναλλαγές είναι έκδηλες και στην επαγγελματική πορεία που έχει τραβήξει η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου. Όντας παιδί δύο επιτυχημένων γονιών, ο καθένας στον τομέα του, περιπλανήθηκε μέχρι να βρει αυτό που της αρέσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν την τράβηξε ποτέ η δικηγορία. Είχε πάντα μία αγάπη για τη σκηνή αφού επηρεάστηκε από τα παιδικά βιώματα που είχε λόγω της μητέρας της. Ένα φεγγάρι εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της όπου είχε αναλάβει το κομμάτι της οργάνωσης, κάτι που της άρεσε.

maria-eleni-lykourezou-5

Τελειώνοντας το σχολείο άρχισε να εργάζεται ως στυλίστρια σε βίντεο κλιπ, σε διαφημιστικά και σε περιοδικά. Έχει δουλέψει στο πρακτορείο της Μαίρης Δρακοπούλου όπως επίσης και σε σίριαλ ως βοηθός σκηνοθέτη. Έχει κάνει ραδιοφωνική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96.0 ενώ υπήρξε και αρθρογράφος στο lifestyleoptions.gr. Σήμερα παίζει στην θεατρική παράσταση που ετοίμαζε η μητέρα της και ολοκλήρωσε εκείνη μετά τον θάνατό της. Το θέατρο πάντα την τραβούσε.

 

 maria-eleni-lykourezou-zoi-laskari
Παρά το γεγονός ότι έχει καταπιαστεί με αρκετά πράγματα δεν έχει σπουδάσει κάτι στη ζωή της. Μάλιστα έχει δηλώσει ότι δεν πιστεύει στις σπουδές:
«Δεν σπούδασα κάτι γιατί δεν πιστεύω στις σπουδές εκτός και αν θες να γίνεις δικηγόρος ή γιατρός. Ενώ εγώ ήμουν ένα άτομο νομίζω με καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία.»
«Πάντα μου άρεσε. Έχω μεγαλώσει με τη μητέρα μου σε αυτόν τον χώρο, ασχέτως αν δεν είχα ασχοληθεί επαγγελματικά. Πάντα όμως, κάτι καλλιτεχνικό έκανα ή δοκίμαζα».

 maria-eleni-lykourezou-eksofilo
Instagram/ laskarizoe

Ο γάμος της με τον Γκλέτσο

Καθώς φτάνουμε στο μικρό κεφάλαιο της ζωής της που αφορά τον γάμο της με τον Απόστολο Γκλέτσο συνειδητοποιούμε ότι τελικά έχει ακόμα ένα κοινό με τη Νατάσα Καλογρίδη , πέρα από κοινό σύντροφο στο παρελθόν, και αυτό είναι έναν γάμο αστραπή στο βιογραφικό. Η Μαρία Ελένη ήταν μόλις 19 χρονών όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον γνωστό ηθοποιό Απόστολο Γκλέτσο έπειτα από σχέση μόλις 3 μηνών. Ο γάμος τους είναι από τους πιο σύντομους στην ελληνική show biz. Σε αυτή τη λίστα συγκαταλέγεται και ο γάμος της Νατάσας Καλογρίδη με τον… πρώην της Μαρίας-Ελένης, Γιώργο Μενεγάτο. Μόλις 15 μέρες χρειάστηκαν για να γίνει η πρόταση γάμου από τον κοσμηματοπώλη Μενεγάτο. Ο γάμος τους μπορεί να ξεκίνησε λόγω ενός τρελού έρωτα ωστόσο έληξε άδοξα λίγους μήνες μετά.

maria-eleni-lykourezou-2
Αριστερά ο σύντροφός της Μάκης Σούλης

Όλα αυτά φυσικά ανήκουν στο πολύ μακρινό παρελθόν. Σήμερα η Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου μοιράζεται τη ζωή με τον μουσικό Μάκη Σούλη. Το ζευγάρι σχεδόν αμέσως επέλεξε να συγκατοικήσει αφού αμέσως βρήκαν κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Η γνωριμία τους έγινε μέσω της αδερφής της Μαρίας- Ελένης, Μάρθας, και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Μπορεί οι δημόσιες εμφανίσεις τους να μην είναι συχνές ωστόσο όταν ο φωτογραφικός φακός τους συλλαμβάνει δεν μπορούν να κρύψουν τον έρωτά τους.

maria-eleni-lykourezou-aleksandros
Instagram/#mariaelenilykourezou

 

Η σχέση με τον πατέρα της ύστερα από την απουσία της Ζωής Λάσκαρης

Όπως έχει κάνει ξεκάθαρο από την αρχή η Μαρία- Ελένη στηρίζει απόλυτα τον πατέρα της στις επιλογές του. Μπορεί όπως έχει παραδεχτεί να μην είχαν ποτέ τη σχέση που είχε με τη μητέρα της, Ζωή, στην οποία έλεγε τα πάντα ωστόσο η απουσία της τους έφερε πιο κοντά. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην καινούργια σύντροφο του πατέρα της, Νατάσα Καλογρίδη. Η Μαρία- Ελένη Λυκουρέζου θέλει να κρατάει την ουσία και δεν τι νοιάζει τι λέει ο κόσμος πράγμα που έχει συμπυκνώσει σε μία φράση:
«Δεν θέλω να τσακώνομαι γιατί η ζωή είναι μικρή και δεν πρέπει να κρατάμε κακίες»

 

Σχετικά άρθρα