Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Αυτό είναι το δώρο που ζήτησαν για τον γάμο τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν σε περίπου ένα μήνα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle και το παλάτι αποκάλυψε το δώρο που ζήτησαν για τον γάμο τους!

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε γνωστό πως οι μελλόνυμφοι δεν επιθυμούν προσωπικά δώρα, αλλά να γίνουν δωρεές σε επτά φιλανθρωπικούς και κοινωφελείς οργανισμούς, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, ασχολούνται με την προστασία των παιδιών και το περιβάλλον.

«Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι απίστευτα ευγνώμονες για τις ευχές που έλαβαν και ζήτησαν από όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς αντί να στείλουν δώρο» , αναφέρεται χαρακτηριστικά και στη συνέχεια παρατίθεται η λίστα με τους επτά οργανισμούς και το έργο που επιτελούν.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”en”><p lang=”en” dir=”ltr”>Prince Harry &amp; Ms. Meghan Markle are incredibly grateful for the goodwill they have received since their engagement, &amp; have asked that anyone who might wish to mark the occasion of their wedding considers giving to charity, instead of sending a gift. <a href=”https://t.co/lzfrRmoeUv”>https://t.co/lzfrRmoeUv</a> <a href=”https://t.co/nxrTZtIKBY”>pic.twitter.com/nxrTZtIKBY</a></p>&mdash; Kensington Palace (@KensingtonRoyal) <a href=”https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/983308877486837760?ref_src=twsrc%5Etfw”>April 9, 2018</a></blockquote>
<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα