Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 11/04

Παιχνίδια εξουσίας, μοιραίες καταστάσεις και λάθη λόγω σπατάλης και… παθών με την κόντρα Ήλιου-Πλούτωνα! Σκληρότητα και δύσκολες καταστάσεις θα βιώσουν σήμερα, αν δεν συγκρατηθούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου! Ευτυχώς που υπάρχει το Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη που φέρνει ερωτικές και οικονομικές επιτυχίες σε Νερό και Γη του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ, θα μοιάζεις με ένα περήφανο πτηνό που κυριαρχεί στον ουρανό, κι εξερευνά το έδαφος χωρίς να του ξεφεύγει το παραμικρό. Ξέρεις πάντα τι θες και πώς να το κατακτήσεις. Η φιλοδοξία σου είναι να βρίσκεσαι διαρκώς στην πρωτοπορία, να οδηγείς τους άλλους και να σου αναγνωρίζονται τα πρωτεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεχνάς, Ταύρε μου, ότι, για να κατακτήσεις τον έξω κόσμο, πρέπει πρώτα να γνωρίσεις και να κατακτήσεις την ψυχή σου. Να συνειδητοποιήσεις πρώτος εσύ τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις σου. Μην το παραβλέπεις, καθώς έτσι θα γίνεις ένας πραγματικά ολοκληρωμένος άνθρωπος, οπότε συνέχισε να προσπαθείς αυτήν την εσωτερική εξερεύνηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το να αισθάνεσαι προστατευμένος, Δίδυμε, είναι για σένα σημαντικό και ο τρόπος για να αποκτήσεις το πολυπόθητο αίσθημα της ασφάλειας, είναι να χτίσεις το προσωπικό σου καταφύγιο, που θα το γεμίσεις με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συναισθηματική πληρότητα. Δεν πρέπει πάντως να ανησυχείς για οτιδήποτε, αφού οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ γερές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρίσκεσαι διαρκώς σε επιφυλακή, Καρκίνε, με τεταμένη την προσοχή, ώστε να πιάσεις όλα τα ερεθίσματα από τον έξω κόσμο. Είσαι έτοιμος να τρέξεις μακριά, αν δεις κάποιον να πλησιάζει ύποπτα. Το σημαντικότερο στοίχημα στη ζωή είναι να μπορέσεις να ξεδιαλύνεις μέσα στο μυαλό σου το μπερδεμένο κουβάρι του κόσμου.

ΛΕΩΝ: Με όλες αυτές τις ιδέες, τις αντιλήψεις, τις εμπειρίες που έχεις, Λέων μου, και μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα που ζεις, χάνεις κάποιες στιγμές την επαφή με τα συναισθήματά σου. Πρέπει, λοιπόν, να αφήσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους να γίνουν το μέτρο για να βρεις τον εαυτό σου. Μη χάνεσαι κι αναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καρδιά παίζει τον πρώτο ρόλο στη ζωή σου, Παρθένε. Αγαπάς με όλη σου την ψυχή και αφιερώνεσαι απόλυτα στα πρόσωπα που έχουν σημασία για σένα, ακόμη και εις βάρος του εαυτού σου. Σήμερα, με εξαιρετική ευαισθησία, θα πιάνεις όλες τις διακυμάνσεις στα συναισθήματα των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Θα πρέπει να βρεις μέσα σου, Ζυγέ μου, το μέτρο για την προσωπική σου αξία και να μη δίνεις μεγάλη σημασία στην αποδοχή των άλλων. Το να δημιουργείς καινούργια πράγματα είναι ο σκοπός της ζωής σου. Θέλεις να αφήσεις τη σφραγίδα σου, με τα προσωπικά σου επιτεύγματα ή με την έμπνευση που μεταδίδεις στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντιμετωπίζεις με επιμονή και δύναμη όλες τις αντιξοότητες, Σκορπιέ μου, είτε πρόκειται για εξωτερικά εμπόδια, είτε για την ψυχή σου. Σε κινεί όμως και μια διαρκής ανάγκη επιβεβαίωσης, που την κρύβεις από τους γύρω σου. Για να βρεις την ισορροπία σου, θα πρέπει πρώτα εσύ ο ίδιος να κάνεις κινήσεις και να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλεις να είσαι προετοιμασμένος για οποιαδήποτε δυσκολία, Τοξότη. Βασίζεις τη δράση σου στις πληροφορίες που παίρνεις μέσα από τις αισθήσεις και τη λογική σου. Κι όμως, αν έδινες κάπως μεγαλύτερη σημασία στη διαίσθησή σου, θα είχες μια ευρύτερη κατανόηση, και για τον κόσμο και για τον ίδιο τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, ίσως να απορροφηθείς τόσο πολύ από το ενδιαφέρον σου για μια κοινωνική συναναστροφή, που να παραμελήσεις όλες τις άλλες σου ευθύνες και υποχρεώσεις, σε βαθμό μάλιστα, που οι συνέπειες θα είναι εξαιρετικά σοβαρές. Πρέπει, λοιπόν, να καλλιεργήσεις μέσα σου, όχι μόνο τον αυτοέλεγχο, αλλά και τη συναισθηματική αυτάρκεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περνάς από μια διαρκή σειρά εσωτερικών αναθεωρήσεων, Υδροχόε μου, καθώς απορρίπτεις το παρελθόν και ωριμάζεις. Όμως η πορεία σου δεν είναι εύκολη. Συχνά το αισθητηριακό ταμπεραμέντο σου περιορίζει αυτή την αναζήτηση στο υλικό επίπεδο, παραμερίζοντας το πνευματικό.

ΙΧΘΥΣ: Νέες καταστάσεις που αναζητάς με ορθάνοιχτα μάτια, Ιχθύ, όπως και πληροφορίες, θα σου δώσουν καλύτερη κατανόηση του κόσμου και των ανθρώπων. Έχεις μεταδοτική αισιοδοξία, όμως η άρνησή σου να σταθείς κάπου για πολύ καιρό, σε εμποδίζει να εμβαθύνεις στα πράγματα και να αποκτήσεις, όχι μόνο ουσιαστική γνώση, αλλά και ακόμη πιο ισχυρές φιλίες.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα