Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 12/04

Δες τι επιφυλάσσει η μέρα για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί σήμερα να είναι η μέρα που θα γνωρίσεις τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, φίλε Κριέ, που συνέχεια κάτι γίνεται και δεν ξεκαθαρίζουν. Φρόντισε σήμερα, με ηρεμία και διαλλακτικότητα, να δώσεις δίκαιες λύσεις τόσο για εσένα όσο και για το ταίρι σου. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό μην απογοητεύεσαι, απεναντίας μάθε να περνάς καλά και μόνος σου. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι διαφωνίες που θα προκύψουν σήμερα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, θα αφορούν τα κοινά σας οικονομικά και γι’ αυτό καλό θα είναι να μην τις αφήσεις να απομακρύνουν τον έναν από τον άλλον. Βρες ρεαλιστικές λύσεις που να συμφέρουν και τους δύο. Εσύ που ακόμη βρίσκεσαι σε περίοδο μοναξιάς, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να βελτιώσεις και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φρόντισε σήμερα, φίλε Δίδυμε, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου και προπάντων να μην κάνεις καμία συζήτηση για να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, πάρε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου και σταμάτα να κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει σήμερα να βρεις χρόνο για να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφός σου, διαφορετικά θα σε κατηγορήσει για αδιαφορία και αναλγησία, πράγμα που σίγουρα δεν το θέλεις. Η κουβέντα που θα κάνετε θα σου χαρίσει το αίσθημα της ικανοποίησης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε καλά και με τους φίλους σας, γι’ αυτό μην τους κλείνετε την πόρτα!

ΛΕΩΝ: Το κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου, φίλε Λέοντα, είναι αρκετά καλό και το γεγονός αυτό σε χαλαρώνει από όλα τα άλλα άγχη της καθημερινότητάς σου. Σήμερα μην αφήσεις άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε το βράδυ μόνοι σας. Η ερωτική ζωή των ελεύθερων Λεόντων θα τονωθεί από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στη σχέση σου έχεις πολλούς προβληματισμούς, που δεν τους εξωτερικεύεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες λίγο από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά άτομα, με τα οποία περνάς καλά. Για τα υπόλοιπα, κάνε υπομονή και πολύ γρήγορα θα έχεις στην αγκαλιά σου αυτόν ή αυτήν που ονειρεύεσαι!!

ΖΥΓΟΣ: Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε πρόγραμμα για να περάσετε και οι δύο καλά και αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτεις μόνο στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, να περιμένεις ένα πισωγύρισμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, που θα σε βάλει σε σκέψεις. Πρόσεξε να μην υποκύψεις στις προκλήσεις του προτού εξετάσεις τις προθέσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα θα πρέπει να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου με έργα και όχι με λόγια. Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να του δώσεις αυτά που αναζητάει. Και εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, δες μερικά πράγματα με άλλο μάτι και μην είσαι τόσο απαιτητικός από την ζωή σου και από τους γύρω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου οι συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου μπορεί να οδηγήσουν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις ότι σε καταπιέζουν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Μήπως είναι καλύτερα να αφιερώσεις το χρόνο σου κάπου αλλού και να επιστρέψεις αργά το βράδυ στην αγκαλιά του αγαπημένου σου; Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά πρέπει να αλλάξεις κάπως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την κατάσταση και να σταματήσεις να γκρινιάζεις, χωρίς να κάνεις τίποτα..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχει γίνει δύσκολη η καθημερινότητά σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προσπαθήστε να ξεκολλήσετε τη σκέψη σας από την ερωτική σας αποκατάσταση και να ευχαριστηθείτε την ελευθερία σας. Η σημερινή Πέμπτη δεν είναι κατάλληλη για έρωτες…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει το βράδυ το ταίρι σου και μην βγαίνεις τόσο εύκολα εκτός εαυτού. Μπορείς με διαλλακτικότητα, να βρεις τις καλύτερες λύσεις και να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για πολύ καλές καταστάσεις, που θα αλλάξουν τελείως την ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ: Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα σήμερα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου και συμπεριφέρσου με όμορφο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις γνωρίσει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου φρόντισε να κινηθείς άμεσα, γιατί σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα