Οργασμός εκεί που δεν το(ν) περιμένεις! (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Το απόλυτο αντικείμενο του (σεξουαλικού) σου πόθου αναμφίβολα δεν είναι κάτι άλλο από το να έχεις οργασμό. Και ενώ συνήθως ακούς για προκαταρκτικά, τεχνικές στο σεξ και διάφορα…μυστικά που θα σε βοηθήσουν να τον ζήσεις στο έπακρο, τεστάροντας την αντοχή των φωνητικών σου χορδών, έρχονται μερικές γυναίκες να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους για τις πιο απίθανες στιγμές και καταστάσεις, όπου ο οργασμός αποφάσισε να τις επισκεφθεί!

Στο τρέξιμο

«Είχα πάει ένα απόγευμα για jogging και ξαφνικά, όπως έτρεχα, ένιωσα να έχω οργασμό την ώρα ακριβώς που έτρεχα. Προφανώς, η τριβή των μηρών μου κατά το τρέξιμο προκάλεσαν το αποτέλεσμα αυτό. Ευτυχώς, που κανείς δεν ξεχώρισε το λαχάνιασμα του τρεξίματος με το λαχάνιασμα του οργασμού» (Μαίρη, 29 χρονών)

Στον τοκετό

«Βρισκόμουν στο μαιευτήριο για να γεννήσω τη δεύτερη κόρη μου. Ενώ ήμουν στο αναβατόριο, με τα πόδια στη γνωστή στάση και έσπρωχνα για να βγει το μωρό, με το που τη γέννησα ένιωσα απίστευτες συσπάσεις στον κόλπο μου, τελειώνοντας με δυνατές φωνές» (Ιωάννα, 34 χρονών)

Στο μασάζ

«Είχα πάει στον φυσικοθεραπευτή για να κάνω μια θεραπεία για τη μέση μου. Το γεγονός ότι ήταν ένας δίμετρος μελαχρινός και ότι με άγγιζε με συγκεκριμένο τρόπο στην πλάτη μου, με ερέθισε και αν και προσπάθησα να μην το σκέφτομαι σε κάποια φάση δεν άντεξα και τελείωσα έντονα» (Φώφη, 26 ετών)

Στο ντους

«Ήθελα να ξυρίσω τα πόδια μου, ενώ ετοιμαζόμουνα να βγω ραντεβού. Ενώ έκανα το αριστερό προσπάθησα να βρω μια βολική στάση για να κάνω και το δεξί. Κατέληξα σε μια πόζα όπου το νερό έπεφτε κατευθείαν στον κόλπο μου. Φυσικά και τελείωσα δυνατά» (Γιώτα, 27 χρονών)

Στο όνειρο

«Ένα βράδυ και ενώ κοιμόμουν, είδα ένα πολύ έντονο και σεξουαλικό όνειρο. Ξύπνησα κάθιδρη και εντελώς μούσκεμα στον κόλπο μου. Φανταστείτε ότι το εσώρουχό μου ήταν σχεδόν υγρό. Πρέπει να τελείωσα στον ύπνο μου, πάρα πολύ έντονα» (Στέλλα, 31 ετών)

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

 

Σχετικά άρθρα