Ελένη Μενεγάκη: το βίντεο από τις διακοπές στην Κρήτη που ερευνά η αστυνομία!

Ξινό φαίνεται πως της βγήκε το βίντεο που δημοσίευσε στα social media από τις Πασχαλινές διακοπές της. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη η οποία πέρασε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές στο Ρέθυμνο και θέλησε να μοιραστεί κάποιες από αυτές με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ωστόσο, στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εκτός από κρητικά τραγούδια και μαντινάδες ακούγονται και μπαλωθιές, κάτι που βάζει σε μπελάδες τόσο την παρουσιάστρια όσο και τους πρωταγωνιστές του βίντεο…
https://www.youtube.com/watch?v=gO4OWkb-u9I

Οπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς, από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε προανάκριση για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται στο βίντεο.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη Λαγουδάκης ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου.

Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

#Eleni Πάσχα 2018 Ρέθυμνο ! Ποσό αγαπώ τις μαντινάδες ! #crete #family #love #greece ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά άρθρα