Λυκουρέζος – Καλογρίδη: Αυτό είναι το πολυτελές resort όπου πέρασαν τις διακοπές τους στις Μαλδίβες

Ήταν Μεγάλη Δευτέρα όταν ο Νίκος Κοκλώνης και ο Τρύφωνας Σαμαράς πέταξαν με Turkish airlines με προορισμό τις Μαλδίβες (μάλιστα, στην ίδια πτήση ήταν και η Eυαγγελία Αραβανή με τον Νίκο Οικονομόπουλο).Η Νατάσα Καλογρίδη και Αλέξανδρος Λυκουρέζος, αν και αρχικά σχεδίαζαν να ταξιδέψουν με την ίδια πτήση και να βρεθούν στις Μαλδίβες από την αρχή της βδομάδας, είχαν μια αναπάντεχη ανατροπή στα πλάνα τους.

Κάποιες νομικές υποθέσεις που διαχειρίζεται το γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου απαιτούσαν την παρουσία τους στην Αθήνα, έτσι το ζευγάρι άλλαξε τα εισιτήριά του για την Μεγάλη Παρασκευή.

Το Four Seasons Resort στην Kuda Haraa όπου έμειναν, είναι ένας επίγειος παράδεισος! Το μικρότερο beach pavillon με πισίνα έχει μια διόλου ευκαταφρόνητη τιμή, που ξεκινά από 1.140 δολάρια το βράδυ, ενώ οι τιμές των bungalows φτάνουν τα 2.800 ευρώ το βράδυ (ενώ υπάρχουν φυσικά και μεγαλύτερες βίλες σε αρκετά υψηλότερες τιμές).

Έχει ένα φημισμένο σπα με χαλαρωτικές θεραπείες που θεωρείται must να απολαύσεις, ενώ το resort σου δίνει τη δυνατότητα να νοικιάσεις καταμαράν και να κάνεις βόλτες στις ατόλες και να κάνεις πλήθος διαφορετικών δραστηριοτήτων -από καταδύσεις μέχρι και να ταΐσεις μωρά χελώνες, ερχόμενος σε επαφή με το ευαίσθητο οικοσύστημα- όλα αυτά, φυσικά, με το αζημίωτο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, φτάνοντας εκεί, η Νατάσα ενθουσιάστηκε με το μέρος. Μαζί με τον Νίκο και τον Τρύφωνα, το ζευγάρι έκανε μπάνιο στις πριβέ πισίνες που είχαν οι καμπάνες, πήγαν βόλτες και δείπνησαν όλοι μαζί – μια βραδιά που κράτησε μέχρι τις 6:00 το πρωί!

Δείτε φωτογραφίες από το resort:

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα