Μαμά έγινε σήμερα τα ξημερώματα η Ελεονώρα Μελέτη!

Ευτυχία για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη! Το ζευγάρι βιώνει την απόλυτη ευτυχία καθώς η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στις πεντέμισι τα ξημερώματα της 13ης Απριλίου, με καισαρική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μωράκι γεννήθηκε 3 κιλά. Ο μαιευτήρας και γυναικολόγος της Ελεονώρας, κ. Νίκος Στρατάκης, μίλησε στο Happy Day και σημείωσε: «Ήρθε στο ΙΑΣΩ γύρω στις 3 το πρωί και στις 5:30 για λόγους μαιευτικούς έκανε καισαρική και τώρα κρατάει το μωράκι της. Ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη και γλυκιά, όπως είναι πάντα η Ελεονώρα. Τον ομφάλιο λώρο τον έκοψε ο Θοδωρής Μαροσούλης. Γέννησε με επισκληρίδιο. Πιστεύω ότι το μωρό μοιάζει στον Θοδωρή σε αυτή τη φάση».

Κανείς δεν ήξερε το φύλο του μωρού με τα ευχάριστα να γίνονται γνωστά πριν λίγες ώρες για το ζευγάρι.

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησαν με τη μητέρα της Ελεονώρας, Μαρία. «Είναι μία ευγενέστατη γυναίκα. Τώρα πλέον είναι μία πολύ ευτυχισμένη γιαγιά. Έχουν πάει όλα καλά. Η Ελεονώρα μπήκε γύρω στα 1 τα μεσάνυχτα. Είναι πολύ καλά στην υγεία τους και όλοι τους είναι καλά … Ήταν πολύ συγκινημένη και μιλούσε χαμηλόφωνα για ευνόητους λόγους», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε το βίντεο με όσα σημείωσε.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα