Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 13/04

ΚΡΙΟΣ: Στη σχέση σου, φίλε Κριέ, υπάρχουν θέματα που πιέζουν για επίλυση. Ωστόσο, μην λειτουργήσεις παρορμητικά αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή, που και ο σύντροφός σου θα είναι διαθέσιμος. Και αν ακόμη η μοναξιά υπάρχει στην ζωή σου, αυτό το βράδυ οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα φέρουν και την γνωριμία που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείς στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις καταστάσεις που στεναχωρούν και εσένα, αλλά και τον ίδιο. Ετοίμασε ένα δείπνο μόνο για τους δυο σας και υιοθέτησε μία θετική συμπεριφορά σε αυτά που θα σου πει. Με γνώμονα το καλό της σχέσης σας μπορεί να γίνουν θαύματα και ο έρωτας να κατακλύσει ξανά την ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα. Καλό θα είναι να σκεφτείς με πολύ ψυχραιμία προτού πεις ή κάνεις οτιδήποτε. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, τα νέα είναι καλά για εσένα, μιας και θα γοητευτείς από την παρουσία ενός ατόμου, που θα εισβάλει τώρα στην ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα αισθηματικά σου, θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό μπορεί θα σε εκνευρίσει. Απόφυγε με κάθε τρόπο να κλειστείς στο σπίτι και ζήτησε από τον σύντροφό σου να περάσετε το αποψινό βράδυ παρέα με φίλους. Το ίδιο, καλό θα είναι να κάνετε και οι ελεύθεροι του ζωδίου, μιας και η ημέρα δεν ενδείκνυται για φλερτ και νέες κατακτήσεις.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, μην αλλάξεις στάση απέναντι στον άνθρωπό σου, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του για να σου λυθούν όλες οι απορίες που έχεις. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, οι οιωνοί που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό είναι καλοί για να αφήσεις κάποιους ανθρώπους να εισχωρήσουν τώρα στην ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, είναι καλύτερα σήμερα να κρατήσεις αποστάσεις από τον σύντροφό σου, διαφορετικά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τσακωθείτε και να πείτε λόγια σκληρά ο ένας στον άλλον, λόγω της πίεσης και του εκνευρισμού που νιώθετε. Εσύ που ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις πως πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη των προσδοκιών σου για να βρεις τον άνθρωπο που θα γεμίσει το κρεβάτι σου και θα σε απαλλάξει από την μοναξιά!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Κι αν ακόμη πορεύεσαι μόνος σου στην ζωή, γίνε πιο θετικός και δεκτικός στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, γιατί μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα περάσεις αρκετά καλά σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση και να προσπαθήσεις να φέρεις στην επιφάνεια τις ερωτικές διαθέσεις, τόσο τις δικές σου όσο και του συντρόφου σου. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, μην προβληματίζεσαι από τη στασιμότητα που μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή, γιατί πολύ σύντομα θα συναντήσεις το έτερον σου ήμισυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα αισθανθείς κάποια απομόνωση στη σχέση σου. Μίλησε με τον σύντροφό σου για να νιώσεις καλύτερα και μην αφήνεις τις αρνητικές καταστάσεις να συνεχίζονται. Όσο για εσένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, θα δεχτείς ένα μήνυμα από άτομο που συνεργάζεσαι επαγγελματικά μαζί του, που από τη μία θα σε ξαφνιάσει από την άλλη όμως θα σε βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, βγάλε σήμερα τον ερωτισμό σου και κάνε τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά μεταξύ σας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσει. Αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ψάξε λίγο καλύτερα γύρω σου, γιατί υπάρχουν πρόσωπα που θα ήθελαν να συσχετιστούν μαζί σου ερωτικά αλλά η συμπεριφορά σου δεν τους επιτρέπει να σε πλησιάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σου σήμερα είναι πολύ καλή και έτσι μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου να περνάει τέλεια μαζί σου. Εσύ φίλε Υδροχόε που ακόμη έχεις μοναξιά, προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί σε περιμένουν καλύτερες μέρες αν είσαι πιο αισιόδοξος και θετικός.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που μπορούν να βελτιώσουν την πορεία της σχέσης σου. Οι ελεύθεροι Ιχθείς θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα είναι στο χέρι σας να τις εξελίξετε.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα