Λυκουρέζος-Καλογρίδη: Η επικοινωνία με την Μαρία Ελένη από τις Μαλδίβες και ο κοινός πρώην με την Καλογρίδη!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών του στις Μαλδίβες με την αγαπημένη του Νατάσα Καλογρίδη έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ –μάλιστα μίλησε πολλές φορές με την κόρη του, Μαρία Ελένη στο τηλέφωνο, ενώ τόσο εκείνος όσο και η Νατάσσα της έστελναν βιντεάκια από το μαγικό αυτό προορισμό.

Όπως είναι, άλλωστε γνωστό, η Μαρία Ελένη φαίνεται να εγκρίνει τη νέα σχέση του πατέρα της και κάθε άλλο παρά να έχει ενοχληθεί, όπως ειπώθηκε τις πρώτες μέρες που βγήκε στη δημοσιότητα ο νέος του δεσμός. «Θα ήταν εγωιστικό αν με ενοχλούσε. Ο χρόνος είναι σχετικός για τον καθένα και πότε νιώθει την ανάγκη να περάσει καλά. Τι πάει να πει 7 ή 5 μήνες; Ο πατέρας μου βιολογικά μπορεί να είναι μεγάλος, το λέει όμως η ψυχούλα του και η καρδιά του. Τον έβλεπα επτά μήνες μαραζωμένο, ζούσε και δεν ζούσε, περπατούσε με σκυμμένο κεφάλι μέσα στα νεύρα και τη μιζέρια, τον προτιμώ τώρα που είναι ευτυχισμένος… Η Νατάσα είναι εκκεντρική μεν κοπέλα αλλά αληθινή. Από το να είχε μια δήθεν, καλύτερα με μία έξυπνη γυναίκα. Δεν ζούμε για τον κόσμο, στην οικογένεια μου δεν ζούσαμε ποτέ για τον κόσμο. Ο πατέρας μου δεν έχει κάτι να κρύψει, αν είχε θα τα έκανε και κρυφά. Δεν ντρεπόμαστε για τίποτα, δεν ντρέπομαι για τον πατέρα μου, δεν χρωστάμε σε κανένα και δεν μας νοιάζει τι λένε οι άλλοι, ζούμε για εμάς…», δήλωσε μιλώντας στο You Weekly.

Μάλιστα έκανε και δημοσίως μια αποκάλυψη για κάτι που ο κύκλος της ήδη γνώριζε. Τη Μαρία Ελένη και τη Νατάσα της συνδέει και κάτι άλλο πέρα από τη σχέση της ηθοποιού με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Στο παρελθόν είχαν τον ίδιο άντρα στο πλευρό τους. Τον επιχειρηματία Γιώργο Μενεγάτο. Η μεν Μαρία Ελένηείχε μαζί του δεσμό από το 1996, μια σχέση που διήρκησε σχεδόν δύο χρόνια, όταν εκείνη αμέσως μετά το σχολείο συνεργαζόταν ως στυλίστρια με τον fashion editor Ηλία Μιχαλόλια. Αρκετά χρόνια μετά ο Γιώργος Μενεγάτος και η Νατάσα Καλογρίδη είχαν ένα θυελώδη έρωτα. Στις 10 ημέρες τις γνωριμίας τους, σε ένα roadtrip στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στη Φλωρεντία, εκείνος της έκανε πρόταση γάμου. Παντρεύτηκαν 4 μήνες μετά στο δημαρχείο της Βούλας, κάτι που γνώριζαν ελάχιστοι φίλοι τους. Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας που οδήγησε σε ένα γάμο εξπρές που κράτησε μόλις 6 μήνες. Όπως δήλωσε σχετικά η Μαρία Ελένηστην ίδια συνέντευξη: «Ήταν το ’96, όταν ήμουν με το Γιώργο Μενεγάτο. Αυτό μου έλεγε ο πατέρας μου αστειευόμενος. ‘’Είναι δυνατόν από όλες τις γυναίκες στην Ελλάδα να βρεθεί αυτή που ήταν παντρεμένη με έναν πρώην σου; Κουλό!’’. Επειδή για κάποιο λόγο γίνονται όλα, ευχαριστώ τη Νατάσα που βρέθηκε δίπλα στον πατέρα μου τη στιγμή που εκείνος κατέρρεε».

Σίγουρα η αποδοχή της Μαρίας Ελένης λειτούργησε ανακουφιστικά στον πατέρα της που δείχνει να απολαμβάνει πιο χαλαρός τις στιγμές που ζει μαζί με τη νέα του αγαπημένη. Οι διακοπές στις Μαλδίβες, μακριά από παπαράτσι και αδιάκριτα βλέμματα, άφησαν το ζευγάρι να απολαύσει τον έρωτά του και να είναι ιδιαίτερα διαχυτικός ο ένας με τον άλλον. Έκαναν μπάνιο στις παραλίες, η Νατάσσα και χωρίς το μαγιό της, κοιμήθηκαν στην άμμο με τις ηλιαχτίδες να τους χαίδεύουν, δοκίμασαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ, χόρεψαν, γέλασαν. Μπορεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος να μην ήθελε να εμφανίζεται στα instagram stories που ανέβαζε η Νατάσα, ο Νίκος και ο Τρύφωνας, όμως εκείνο που ανέβασε –μάλλον κατά λάθος- και κατέβασε μετά από λίγα λεπτά η αγαπημένη του- τον δείχνει με το μαγιό του να απολαμβάνει το χυμό του μέσα από μια καρύδα την ώρα που βρίσκονται σε σκάφος πηγαίνοντας για snorkeling.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα