Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 16/04

Ώρα για ευκαιρίες και άνοιγμα νέων δρόμων! Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, επωφελούνται από τη σημερινή Νέα Σελήνη στον Κριό και τις επόμενες μέρες, βελτιώνουν τη ζωή τους απολαμβάνοντας ευκαιρίες και δυνατότητες!

ΚΡΙΟΣ: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Κριέ, δημιουργεί τεράστιο ενδιαφέρον για την εξέλιξή σου σε όλους τους τομείς. Οι συνθήκες που δημιουργούνται είναι οι κατάλληλες για την προώθηση των υποθέσεών σου σε πολλά επίπεδα. Προσπάθησε μόνο να μην ξοδέψεις άσκοπα την ενέργειά σου και φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από την πρώτη γραμμή όπου βρισκόσουν εδώ και καιρό και να φροντίσεις για την οικογένειά σου, αλλά και την ξεκούρασή σου. Η φαντασία και η έμπνευσή σου αναδεικνύονται μέσα από δημιουργικές δράσεις, οδηγώντας την πορεία σου σε επιτυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τεράστια ευκολία σου δημιουργούν οι πλανήτες, Δίδυμε, για την εξέλιξη των σχεδίων σου. Κάποιες σημαντικές γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, φέρνουν ικανοποιήσεις και υποστήριξη στις επιδιώξεις σου. Οι πλανήτες είναι πολύ θετικοί μαζί σου και σήμερα μπορείς να οργανώσεις με μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολύ καλές προϋποθέσεις για δράσεις δημιουργεί η Νέα Σελήνη, Καρκίνε, που γίνεται σήμερα στον Κριό. Μην αφήσεις το φόβο της αποτυχίας να ακινητοποιήσει τις ικανότητές σου. Αντίθετα, προσπάθησε να ολοκληρώσεις όσα έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Θα το καταφέρεις με ευκολία.

ΛΕΩΝ: Η Νέα Σελήνη, Λέων, που γίνεται σήμερα στον Κριό ενισχύει τη γοητεία σου και δυναμώνει την ενέργειά σου. Η επικοινωνία σε κοινωνικό επίπεδο γίνεται ευκολότερη τώρα και μπορείς να βελτιώσεις σχέσεις που παρουσίασαν κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Προσοχή μόνο σε συζητήσεις με κακόβουλα άτομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι καταστάσεις βελτιώνονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, Παρθένε, και μπορείς να αποκαταστήσεις προβληματικά ζητήματα του παρελθόντος. Πολλά σε ενοχλούν ακόμη, οπότε προσπάθησε να τα διορθώσεις τώρα, που οι πλανήτες ευνοούν παρόμοιες διαδικασίες. Δέχεσαι ενδιαφέρουσες προτάσεις και προσκλήσεις, που βελτιώνουν την καθημερινότητά σου.

ΖΥΓΟΣ: Οι ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σου, Ζυγέ, χρειάζονται ψυχραιμία για να αντιμετωπιστούν. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό σε ευνοεί και μαζί με την έντονη διαίσθησή σου βοηθάει στην σωστή αντιμετώπιση και πρόληψη των καταστάσεων. Η προσπάθειά σου να βελτιώσεις όσα ζητήματα προκύπτουν, οδηγεί σε επιτυχία με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υποχρεώσεις και προβλήματα μέσα από την οικογένεια, Σκορπιέ μου, σε βάζουν σε διαδικασία τακτοποιήσεων. Προσπάθησε όμως να μην αφεθείς σε αυτές τις δραστηριότητες, παραμελώντας την προσωπική σου ζωή. Οι δικές σου ανάγκες περιμένουν ανικανοποίητες και μόνο εσύ πρόκειται να φροντίσεις γι’ αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα κατάλληλα πρόσωπα, Τοξότη, που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στις επιδιώξεις σου, παρουσιάζονται ως διά μαγείας μπροστά σου (σε ευνοεί η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό) και η δικτύωση θα είναι πολύ πιο εύκολη απ’ όσο περίμενες. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αλλαγές στην κατεύθυνση που σκόπευες να ακολουθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό, Αιγόκερε, σε ευνοεί και σε βοηθά να οργανώσεις τα σχέδιά σου και να καταστρώσεις τον τρόπο, με τον οποίο θα τα πραγματοποιήσεις. Η επιτυχία είναι δεδομένη και το μέγεθός της θα εξαρτηθεί από τις δικές σου προσπάθειες. Μείνε συγκεντρωμένος στον στόχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια σκαμπανεβάσματα σε πολλά επίπεδα, Υδροχόε μου, δημιουργούν μικρά εμπόδια στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Σήμερα, η βελτίωση των σχέσεών σου βοηθάει να βγεις από πιθανό αδιέξοδο. Ένα μικρό ταξίδι σε χαροποιεί και γίνεται ευκαιρία για ανανέωση της διάθεσης και της φυσικής σου κατάστασης.

ΙΧΘΥΣ: Η οικογένειά σου, Ιχθύ, δημιουργεί κλίμα ζεστασιάς και ασφάλειας σε φιλικά πρόσωπα που το εκτιμούν και μέσα από την ανταπόδοση αυτής της προσφοράς επωφελείσαι αρκετά. Αξιοποίησε αυτή τη στήριξη ώστε να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι, για την ολοκλήρωση όσων ονειρεύεσαι.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα