Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 16/04

 

ΚΡΙΟΣ: Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα και φρόντισε μιλήσεις με τον σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Όσο για σένα που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η σημερινή θετική όψη ημέρας θα φέρει στον δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη σχέση σου ανεκμετάλλευτες. Μπορείς να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με τον σύντροφό σου και να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα. Εσύ που δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην πτοείσαι και απογοητεύεσαι. Βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και θα περάσεις ένα τέλειο βράδυ.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα μπορείς να δώσεις τις λύσεις που θέλεις στον αισθηματικό σου τομέα, με την μεγάλη κατανόηση που θα δείξει ο σύντροφός σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις στην ζωή σου κάποιο ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και απογοητεύεσαι, αλλά βγες έξω να διασκεδάσεις και φλέρταρε όσους σε γοητεύουν. Ακόμη κι αν δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σου, σίγουρα θα ανανεώσεις το ηθικό σου και θα συνεχίσεις να είσαι μέσα στο παιχνίδι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις έξω από τη σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι μην κάθεσαι καθόλου στο σπίτι και βγες γρήγορα έξω να διασκεδάσεις. Ο έρωτας είναι κάπου εκεί γύρω και αν ακολουθήσεις το ένστικτο σου, το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να τον βρεις.

 

ΛΕΩΝ: Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για άλλα θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν και να κάνεις ουσιαστικά πράγματα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος σου, σήμερα να ξέρεις ότι είναι μία πολύ τυχερή ημέρα για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, γι’ αυτό μην χάνεις λεπτό κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά θα τα πας σούπερ απόψε. Ακόμα και τα προβληματάκια που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου, σήμερα φαίνεται πως ξεπερνιούνται. Σε εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στην ζωή σου, η σημερινή θετική όψη σου χαρίζει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς με φίλους και παρέες, που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φρόντισε να ελέγξεις τις αντιδράσεις που μπορεί να έχεις σε σχέση με κάποια πράγματα που θέλει ο σύντροφός σου, γιατί δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη περιμένεις την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου και να την ανανεώσει, έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να την κάνεις, γιατί η θετική όψη τηε ημέρας σε κάνει ακαταμάχητο και ιδιαίτερα γοητευτικό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης. Πήγαινε λίγο πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στην ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει. Μη βιάζεσαι λοιπόν γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, εκφράσου με κάθε τρόπο στον σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματα που έχεις για εκείνον, χωρίς δισταγμούς. Μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω. Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η ημέρα, κυνήγησε δυναμικά τον έρωτα που ψάχνεις και δεν θα χάσεις!!!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, η σημερινή Δευτέρα είναι λίγο περίεργη καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις ορισμένες καταστάσεις χωρίς πολλές κουβέντες. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτική μοναξιά η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην πεις όχι!

 

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλα ανοιχτά και βρες λύσεις με τον σύντροφό σου για όλα αυτά που σας απομακρύνουν. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα