Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 17/04

Πάθος, ερωτισμός, συναίσθημα αλλά οικονομική εύνοια θα έχουν οι Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου! Ωστόσο προσοχή στην έπαρση σε έρωτα και χρήμα πρέπει να δείξουν οι Σταθεροί, επίσης του 3ου δεκαημέρου, αφού από την μια η Αφροδίτη τα «βρίσκει» με τον Πλούτωνα, αλλά «τσακώνεται» με τον Δία!

ΚΡΙΟΣ: Η επιθυμία σου για κοινωνική αναγνώριση, Κριέ μου, σε οδηγεί σε υπερβολικές δράσεις που σε εξαντλούν ψυχικά, αλλά και σωματικά, δημιουργώντας ένα συνεχές αίσθημα κόπωσης. Μην αφήνεσαι σε καταστάσεις ανεξέλεγκτα, αλλά σήμερα έχε ένα πλάνο και περιόρισε τις υποχρεώσεις σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ολοκλήρωση για την οποία πασχίζεις εδώ και καιρό, πλησιάζει, Ταύρε. Η δικαίωση των κόπων σου θα είναι σημαντική, η ψυχολογία σου βελτιώνεται και νέοι δρόμοι ανοίγονται πλέον μπροστά σου. Από τη δική σου στάση θα εξαρτηθεί η εξέλιξη των υποθέσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Δίδυμε, βελτιώνεται και σου προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν και να τα φέρεις σε ικανοποιητικά επίπεδα. Μην αφήνεις συναισθήματα απαισιοδοξίας να σε κυριεύσουν, αντίθετα προσπάθησε να συγκεντρωθείς στις επιδιώξεις σου και να δράσεις δυναμικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η οικογένεια σε κουράζει, Καρκίνε μου, με τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί η ασυνεννοησία μεταξύ των μελών της. Προσπάθησε σήμερα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να βάλεις σε λειτουργία τους διπλωματικούς μηχανισμούς που διαθέτεις, για να φέρεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

ΛΕΩΝ: Όταν αισθάνεσαι σιγουριά και δύναμη, Λέων, βλέπεις τον κόσμο με άλλη ματιά και εντυπωσιάζεις με την ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Δύναμη και σιγουριά αντλείς κυρίως από την αγάπη και την ασφάλεια που σου προσφέρουν οι δικοί σου άνθρωποι, που είναι για σένα ό,τι σημαντικότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται, Παρθένε, και ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία. Όπως γνωρίζεις, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν εύκολα, οπότε μπορείς να δείξεις ευγένεια, αλλά όχι αφέλεια. Προστάτεψε τον εαυτό σου, αν δε θέλεις να βρεθείς ξανά σε δύσκολη θέση και μάλιστα πολύ συντομότερα απ’ όσο φαντάζεσαι.

ΖΥΓΟΣ: Τα χρόνια που διέθεσες για να προχωρήσεις σε κάτι που επιθυμούσες, Ζυγέ μου, είναι αρκετά αλλά ο τρόπος που τα διέθεσες δεν ήταν ο σωστότερος κι αυτό φαίνεται τώρα στο αποτέλεσμα. Παραδέξου τα λάθη σου για να διορθώσεις την κατάσταση και να προλάβεις το χρόνο που απομακρύνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, με τις πράξεις σου αποδεικνύεις σε όλους το μεγαλείο του χαρακτήρα σου και τα αποθέματα ψυχικής δύναμης και προσφοράς που διαθέτεις. Πάντα οι πράξεις σου είναι σωστά μελετημένες, αφού θεωρείς ότι φέρεις την ηθική ευθύνη για τα αποτελέσματά τους. Νιώθεις ευτυχία όταν οι ενέργειες και οι σκέψεις σου αποδεικνύονται σωστές και χρήσιμες για το γενικό καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν, Τοξότη, και δέχεσαι σημαντική βοήθεια για την προώθηση των υποθέσεών σου. Κάποια θέματα και υποθέσεις φίλων θα σε απασχολήσουν, ενώ ένα άτομο σου προσφέρει χρήσιμες συμβουλές. Στο χέρι σου είναι να τις ακολουθήσεις και να προχωρήσεις με επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ξεχνάς, Αιγόκερε, ότι ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό, οπότε το κοινωνικό σκηνικό θα είναι ανεβασμένο και η επικοινωνία σου στα ύψη. Απόφυγε συζητήσεις που δε σε αφορούν, για να μη βρεθείς εν μέσω παρεξηγήσεων. Πιθανές ρήξεις τώρα, θα έχουν καθοριστική σημασία στην εξέλιξη σημαντικών υποθέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βλέπεις, Υδροχόε μου, ότι στην καθημερινότητά σου επικρατεί μια χαώδης κατάσταση, η οποία έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής και της αντοχής σου. Πρέπει να κάνεις κάτι τώρα, καθώς τελείωσαν οι υπεκφυγές και οι καθυστερήσεις. Ανασκουμπώσου, λοιπόν, κι άρχισε να τρέχεις, ζήτα βοήθεια από τους οικείους και τους φίλους σου, μια κι εσύ φημίζεσαι για το οργανωτικό του χαρακτήρα σου.

ΙΧΘΥΣ: Βρίσκεσαι, Ιχθύ, σε μία συνεχή αναζήτηση, που σε κατευθύνει σε μονοπάτια και καταστάσεις πρωτόγνωρες για σένα. Πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου και δε σε σταματούν οποιεσδήποτε αντιξοότητες. Σήμερα το άγνωστο θα εξιτάρει την φαντασία σου και θα σου ανεβάζει στα ύψη την αδρεναλίνη, πράγμα που θα σε κάνει να νιώθεις ατρόμητος.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα