Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 17/04

ΚΡΙΟΣ: Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σου, καλό θα είναι να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις πίσω από την πλάτη του. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, βρες χρόνο να ασχοληθείς με κάποια νέα δραστηριότητα ή χόμπι. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, σήμερα όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Έτσι θα είναι πιο εύκολο να γοητεύσεις αυτόν που επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις, που μπορείς να τις αποφύγεις. Μην φορτίσεις τον σύντροφό σου με προβλήματα που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς. Όσο για σένα που ακόμα δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις, αν αποφασίσεις να κινητοποιηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου τα πράγματα βελτιώνονται, αφού βρίσκεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Θα υπάρχει κατανόηση και αλληλοσεβασμός. Κι αν ακόμη κυριαρχεί η μοναξιά στην ζωή σου, σήμερα είναι μια καλή μέρα για πλησιάσεις το άτομο που θέλεις με αυτοπεποίθηση και να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή παρεξηγήσεις, που σε έχουν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, η επαφή σου με τους γύρω σήμερα ευνοείται. Μην αφήσεις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτήν την Τρίτη μπορείς να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να του μιλήσετε για τα αισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Η θετική όψη της ημέρας θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, φίλε Ζυγέ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, καθώς η γοητεία σας μπορεί να σαγηνεύσει τον καθένα. Εκμεταλλευτείτε το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει τον σύντροφό σου και το κλίμα στη σχέση σας είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να μιλήσεις για το πώς αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Όσο για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, κάνε την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η λάμψη και η γοητεία σου θα έλξει σήμερα το ταίρι σου, που θα σου προτείνει να κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μην του το αρνηθείς και αφέσου στην χαρά της έκπληξης, χωρίς ενδοιασμούς. Όσο για εσένα, φίλε Τοξότη, που είσαι ακόμη χωρίς σχέση, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε γοητεύει και να το γνωρίσεις καλύτερα. Έτσι θα καταλάβεις κι αν σου ταιριάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, η θετική όψη που πραγματοποιείται σήμερα, τονίζει ιδιαίτερα την ερωτική σου διάθεση, φίλε Αιγόκερε. Αξιοποίησέ την κατάλληλα, για να επαναφέρεις το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι να περιμένετε μία σημαντική πρόταση ή μία νέα γνωριμία, που θα σας κάνει να δείτε την ζωή με άλλο μάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι απαιτήσεις του συντρόφου σου ολοένα και αυξάνονται και εσύ, φίλε Υδροχόε, νιώθεις πιεσμένος και εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση, που δεν μπορείς να κουμαντάρεις. Αν αισθάνεσαι ότι δεν σε καταλαβαίνει, υιοθέτησε μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και είναι βέβαιο ότι με πλάγιους τρόπους μπορείς να τον φέρεις στα νερά σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, απόλαυσε τις στιγμές της ελευθερίας σου με κάθε δυνατό τρόπο, τώρα που μπορείς.

ΙΧΘΥΣ: Μερικές φορές το υπερβολικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου σε κουράζει και νιώθεις ότι πνίγεσαι. Μην γίνεσαι αχάριστος, φίλε Ιχθύ, και εκτίμησε τα συναισθήματά του, διαφορετικά μόνος σου θα οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα και μετά θα στεναχωριέσαι. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, να γνωρίζεις ότι είναι καθαρά δική σου επιλογή αυτή η κατάσταση και αν θέλεις να την αλλάξεις, θα πρέπει να κάνεις πιο δραστικές κινήσεις.

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα