Oι τσάντες που κάνουν τη διαφορά για γυναίκες που αναζητούν τη μοναδικότητα!

Έκαναν την εμφάνιση τους πριν από ένα χρόνο και αγαπήθηκαν πολύ, τόσο από γυναίκες που αναζητούν τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα, όσο κι από γνωστές fashion bloggers & editors που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να «απογειώνουν» τις ενδυματολογικές τους επιλογές με μια MISS POLYPLEXI τσάντα – statement!

Η νέα κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 είναι εδώ και σας περιμένει με κάθε μία από τις MISS POLYPEXI τσάντες να ξεχωρίζει! Είναι όλες 100% χειροποίητες και φτιάχνονται από ιδιαίτερα και πολύ ποιοτικά υλικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς. Επιλέγονται τα πιο «in-fashion» χρώματα ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, οι οποίες «παντρεύονται» με τη ξεχωριστή αισθητική των μοναδικών σχεδίων.

It’ s all about handcrafted goodness & high quality materials!
Be Unique! MISS POLYPLEXI handmade bags!

Όποια ενδυματολογική εμφάνιση κι αν επιλέξετε, απογειώστε την κρατώντας τη δική σας μοναδική χειροποίητη τσάντα MISS POLYPLEXI!

Επικοινωνήστε για αγορές μοντέλων είτε από τη νέα συλλογή, είτε για να φτιάξετε τη δική σας μοναδική χειροποίητη τσάντα κατά παραγγελία! Πώς; Επικοινωνώντας με την ίδια τη MISS POLYPLEXI για να προσθέσετε την προσωπική σας «πινελιά».

Μπορείτε να βρείτε τη νέα συλλογή MISS POLYPLEXI Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 εδώ:
https://www.facebook.com/misspolyplexi
https://www.instagram.com/miss_polyplexi/
Επικοινωνήστε άμεσα για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες.

 

Σχετικά άρθρα