"Φέρνουμε μία φρέσκια πρόταση στην τηλεόραση"

Πέντε νέα πρόσωπα, εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, που ανήκουν κυρίως στον χώρο της υποκριτικής και του τραγουδιού, συναντιούνται για πρώτη φορά στο πλατό της νέας καθημερινής εκπομπής του Alpha Π.Ε.Δ.Ε.Σ. Η ετερόκλητη ομάδα της Κάντζας θα πειραματίζεται επί της οθόνης καθημερινά έως το τέλος του Σεπτεμβρίου, όπου οι υπεύθυνοι θα αποφασίσουν την πορεία τους στο κανάλι. Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για τους Π.Ε.Δ.Ε.Σ.

Τι διαφορετικό πρόκειται να παρουσιάσετε με τους Π.Ε.Δ.Ε.Σ.;

Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια καινούργια πρόταση στο τηλεοπτικό τοπίο. Αν εξαιρέσεις την Ελένη Τσολάκη, οι υπόλοιποι είμαστε φρέσκα πρόσωπα στον τομέα της παρουσίασης. Με μια θεματολογία που δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτά που θέλει ο κόσμος, την επικαιρότητα δηλαδή, αλλά και με νέες ιδέες, πιστεύω θα κάνουμε τη διαφορά.

Η πρόταση του Αlpha αφορά μόνο τους Π.Ε.Δ.Ε.Σ. ή υπήρξε και κάποια συζήτηση για το μετά;

Η εκπομπή θα προβάλλεται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Παρ’ όλα αυτά, αν πάει καλά, η πρόθεση του καναλιού είναι να συνεχιστεί, σίγουρα κάποια άλλη ώρα ή ίσως να μεταδίδεται λιγότερες μέρες ή ακόμη και τα σαββατοκύριακα μετά τη Ναταλία. Δεν ξέρω αν έπρεπε να το πω αυτό!

Τελικά το “Dr Cook

Σχετικά άρθρα