Πάριος – Παλαιολόγου: Ξανά μαζί;

Ξανά μαζί, επτά χρόνια μετά τον χωρισμό τους, θέλουν οι φήμες τον Γιάννη Πάριο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο γιος του τραγουδιστή, Χάρης Βαρθακούρης, πήρε θέση και… έμμεσα τις επιβεβαίωσε!

Ο τροβαδούρος του έρωτα και η ηθοποιός έγιναν ζευγάρι το φθινόπωρο του 2007, με την πρώτη τους κοινή φωτογραφία να βλέπει το φως της δημοσιότητας περίπου πέντε μήνες μετά. Έπειτα από ένα χρόνο χώρισαν, αλλά επανασυνδέθηκαν ξανά, μέχρι τον οριστικό τους χωρισμό, το 2011. Τα χρόνια που μεσολάβησαν δεν έλειψαν οι εκατέρωθεν δηλώσεις εκτίμησης, ενώ ο Γιάννης έβλεπε την Αλεξάνδρα στο θέατρο και εκείνη τις βραδινές του εμφανίσεις.

Σύμφωνα με όσα είπε προ ημερών ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Στη Φωλιά Των ΚουΚου, η επανασύνδεση έγινε τις ημέρες του Πάσχα και, σύντομα, το ζευγάρι θα κάνει την πρώτη του κοινή εμφάνιση.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην ίδια εκπομπή, το πρωί της Τετάρτης, ο Χάρης Βαρθακούρης επιβεβαίωσε έμμεσα όσα λέγονται, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «την Αλεξάνδρα την ξέρω πολύ καλά χρόνια. Την αγαπώ. Είναι ένα άτομο που, δεν ξέρω πως θα ακουστεί, εγκρίνω. Άρα, είμαι πολύ καλά με αυτήν την επανασύνδεση. Δεν επιβεβαιώνω, αλλά ούτε και διαψεύδω την επανασύνδεση. Φαντάζομαι οι πληροφορίες σας μπορεί να είναι ίδιες με τις δικές μου!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα