Αρχική / Ειδικοί / Αθανασάκου Δήμητρα

Αθανασάκου Δήμητρα

Είμαι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστημίου (άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, Αρ. Πρωτ. 6639). Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, εκπαιδεύτηκα ως Υπαρξιακή ψυχοθεραπεύτρια στο τετραετές πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Υπαρξιακής Ψυχολογίας, «γίγνεσθαι», διαπιστευμένο κέντρο από την Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (ΕΕΨΕ) και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ψυχοθεραπείας (European Association of Psychotherapy-EAP), στο οποίο είμαι πια και εκπαιδευόμενη εκπαιδεύτρια.

Αργότερα επέστρεψα στο Πάντειο, αυτή τη φορά για μεταπτυχιακές σπουδές στη Θετική Ψυχολογία. Είμαι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και του The Society for Existential Analysis (SEA). Επίσης, είμαι υπεύθυνη για μέρος της επιμέλειας και συγγραφής κειμένων στο περιοδικό «Εποχή».

Έχω εργαστεί ως ψυχολόγος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε αλλοδαπούς κρατούμενους σε τμήματα της ΕΛ.ΑΣ. και στους χώρους φιλοξενίας ανηλίκων στην Αμυγδαλέζα. Έχω ακόμα εργαστεί εθελοντικά στη Συμβουλευτική – Ψυχολογική Υπηρεσία των Αρσακείων – Τοσιτσείων σχολείων, καθώς και στο Ελληνικό Κέντρο για την Υγεία και Θεραπεία του Παιδιού και της Οικογένειας, το Περιβολάκι.

Διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στη Νέα Ερυθραία, στα Βόρεια Προάστια της Αττικής.

Αθανασάκου Δήμητρα ΜSc, Πάντειο Πανεπιστήμιο
Ψυχολόγος – Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια
Ανατολικής Θράκης 14, Νέα Ερυθραία
dhmath@live.com
Facebook: www.facebook.com/athanasakoud

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X