Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Βράχων!

O Μίλτος Πασχαλίδης μας προσκαλεί στην πρώτη του καλοκαιρινή συναυλία στην Αθήνα με νέο υλικό από το δίσκο «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» πλάι στα δικά του αγαπημένα τραγούδια και ό,τι φέρει η στιγμή.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπητούς τραγουδοποιούς της γενιάς του. Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και τη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος έρχεται στο Θέατρο Βράχων με «αποσκευές» που μετράνε πολλά αγαπημένα τραγούδια.

Στην πρώτη καλοκαιρινή του συναυλία θα ακούσουμε κομμάτια από «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες», καθώς και τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Τραγούδια Που Ζούνε Λαθραία» σε μουσική του Μάριου Τόκα και στίχους του Άλκη Αλκαίου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Θύμιος Παπαδόπουλος – πνευστά, Νίκη Γρανά – πιάνο, ακορντεόν, Πάρις Περυσινάκης – λύρα, μαντολίνο, Δημήτρης Σινογιάννης – ηλ. Κιθάρα, Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο, Πασχάλης Κολέντσης – ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης – φωτισμοί

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 22/06/2018

21.00

Τοποθεσία: Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας

Eισιτήρια: Γενική είσοδος 14€ – Προπώληση 12€
Προσφορά προπώλησης έως 5η Μαΐου: 9 ευρώ

Προπώληση: www.viva.gr, 11876, και σε όλα τα καταστήματα: SHELL, My market, metro, Ευριπίδης, εκο, bp. Media Markt, seven spots, citizen και RELOAD

 

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά άρθρα