Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: πιο σέξι από ποτέ, μιλά για όσα συνέβαιναν πίσω από τις κάμερες στο Survivor

Ήταν ανάμεσα στους παίκτες που βρέθηκαν εκτός Survivor από δική του επιλογή και όχι μετά από τη διαδικασία αποχώρησης. Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο που έχει ήδη πατήσει το πόδι του Ελλάδα και έδωσε την πρώτη του… ημίγυμνη συνέντευξη.

Την ώρα που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Down Town, ο πρώην Μαχητής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον πρώην φίλο του Νικόλα Αγόρου, για τα όσα γίνονταν πίσω από τις κάμερες, αλλά και για τα όσα έζησε στο reality επιβίωσης.

“Με τον Νικόλα είχαμε έρθει κοντά, τον στήριξα, δεν το παίρνω πίσω που στήριξα κάποιον. Ωστόσο, για μένα, όταν έχουμε πει πέντε πράγματα, έχουμε έρθει κοντά, έχουμε δώσει κάποιες υποσχέσεις, τύπου ότι όταν βγούμε θα είμαστε φίλοι, μου έχεις ανοιχτεί, σου έχω ανοιχτεί, όταν θα σε κοιτάζω στα μάτια και σε ρωτήσω κάτι, θέλω να μου πεις την αλήθεια και για κάτι ασήμαντο ακόμη. Αυτός ήταν ο λόγος που απομακρύνθηκα από τον Νικόλα: μου είπε ψέματα, δεν έχω πει τον λόγο γιατί, σου είπα, μας δεσμεύει ένα συμβόλαιο. Αλλά μου είπε ψέματα και με πλήγωσε, γιατί είχα δεθεί μαζί του”, είπε αρχικά. μιλώντας για τη σχέση του με τον Νικόλα Αγόρου.

Και συνέχισε με πιο “καυτές” αποκαλύψεις, λέγοντας: “Συνέβαιναν πράγματα off camera, ενώ μπροστά στην κάμερα ήταν θέατρο του παραλόγου. Όταν ερχόταν η κάμερα, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Από πίσω πέφτανε κλωτσιές, εντός εισαγωγικών”.

Όσον αφορά στα όσα έζησε στο παιχνίδι; “Είμαι 37 χρόνων, έχω ζήσει πολλά πράγματα και δεν περίμενα ότι ακόμη υπάρχουν συμπεριφορές που μπορούν να με σοκάρουν”, δήλωσε το μοντέλο.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα