Θρήνος στον κηδεία του επιχειρηματία Αλ. Σταματιάδη

Ράγισαν καρδιές στην Άνδρο κατά τη διάρκεια της κηδείας του Αλέξανδρου Σταματιάδη, του επιχειρηματία που έσβησε το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του από δύο ληστές τη Μεγάλη Δευτέρα.

«Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας.Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας» είπε εμφανώς συγκινημένη η μητέρα του στον επικήδειό της.

Από την πλευρά του ο γιος του 52χρονου επιχειρηματία, Αχιλλέας, τόνισε τη γενναιότητα του πατέρα του προσθέτοντας ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του που του είχε πει ο πατέρας του λίγες ώρες πριν τον πυροβολήσουν οι ληστές μέσα στο σπίτι τους στημ Κηφισιά: «Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».

Στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Ανδρου, το νησί από το οποίο καταγόταν ο άτυχος επιχειρηματίας, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι του άτυχου Σταματιάδη.

Η γυναίκα του και τα δύο παιδιά του έφτασαν βουβά στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπό τους που χάθηκε τόσο άδικα επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την οικογένειά του και το σπίτι του.

Στο νησί βρέθηκαν και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης με τον δεύτερο να δηλώνει ότι «η Άνδρος πενθεί για τον Σταματιάδη που αμύνθηκε για την οικογένειά του».

Ο 52χρονος επιχειρηματίας άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή το μεσημέρι μετά την άνιση μάχη που έδωσε από τις 2 Απριλίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά τα σοβαρότατα τραύματα που του προκάλεσαν οι δύο ασύλληπτοι ακόμα δράστες, οι οποίοι πρώτα τον χτύπησαν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν πισώπλατα, σχεδόν εξ επαφής.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Στην Άνδρο θα γίνει αύριο η κηδεία του Αλ. Σταματιάδη

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν στην Κηφισιά. Η μάχη με τους ληστές, η μαρτυρία της γυναίκας του και η προσευχή του γιου του

Σχετικά άρθρα