Γιώργος Χρανιώτης για Survivor: «Αθλητικά είναι καλύτεροι από εμάς, αλλά εμείς ίσως ήμασταν πιο αστείοι»

Γιώργος Χρανιώτης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα, οι δύο τους θα βρίσκονται στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του Survivor.

Η κάμερα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» τους συνάντησε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και τα λεγόμενά τους είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Γιώργος Χρανιώτης μάλιστα δεν δίστασε να εκδηλώσει την χαρά του που βρέθηκε στον περσινό κύκλο του reality.

«Έχω μία ανησυχία διαφορετικού τύπου. Ξέρω όμως ότι δεν θα υπάρχει ταλαιπωρία», είπε αρχικά on camera.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν το λέω με καμία έπαρση τώρα, σίγουρα με καμία προσωπική έπαρση, αλλά ομαδική έπαρση. Νομίζω ότι υπήρχαν πολύ πιο ενδιαφέροντες συνολικά χαρακτήρες στο δικό μας παιχνίδι απ’ ότι σε αυτό. Έχουν επικεντρωθεί μάλλον στο κάστινγκ στο αθλητικό κομμάτι και όχι στο κομμάτι της προσωπικότητας. Οπότε σίγουρα αθλητικά μάλλον, συνολικά και πάλι λέω, είναι καλύτεροι από εμάς, αλλά εμείς ίσως ήμασταν πιο αστείοι. Νομίζω ότι έχει χάσει λίγο αυτή τη σπιρτάδα, δεν συνέβη καμία φάρσα… Δεν συνέβη κάτι πιο απρόοπτο, δεν έχασε κάποιος μαγιό… Ήταν μάλλον τα πράγματα πιο αγνά και πιο ενδιαφέροντα. Χαίρομαι που δεν είμαι σε αυτό και έζησα αυτό που έζησα πέρυσι»!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις και των δύο.

 

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα