Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον!

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Κέιτ Μίντλετον την Δευτέρα, λίγες ώρες αφότου μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο. «Η Βασιλική της Υψηλότητα δούκισσα του Cambridge έφερε με ασφάλεια στον κόσμο ένα αγόρι στις 11.01 το πρωί (ώρα Αγγλίας). Το μωρό ζυγίζει 3,8 κιλά. Ο δούκας του Cambridge ήταν παρών στη γέννηση. Η Βασιλική της Υψηλότητα και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε άλλη ανάρτηση, αναφέρεται πως η βασίλισσα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειάς είναι χαρούμενοι με την είδηση της γέννας.

Ο νεογέννητος πρίγκιπας ήρθε στη ζωή τέσσερα χρόνια αφότου η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον πρίγκιπα George και δύο χρόνια μετά την γέννηση της πριγκίπισσας Charlotte.

Εντός της ημέρας αναμένεται να δούμε τους γονείς και το νεογέννητο στα σκαλιά του μαιευτηρίου, όπως συνηθίζεται, αλλά και να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το μωρό, που είναι πέμπτο στη σειρά της διαδοχής, εκτοπίζοντας στην έκτη θέση τον θείο του, πρίγκιπα Harry.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα