Ποια ζώδια θέλουν αδιαφορία;

Αχ αυτός ο Έρωτας…
Θέλει και τεχνάσματα και στρατηγικές, καμιά φορά, για να κερδίσεις αυτό που θες!

Μία από αυτές τις τεχνικές, είναι σίγουρα η Αδιαφορία!
Όμως σε ποιους πιάνει και με ποιον τρόπο;

Αδιαφορία τύπου… σκωτσέζικου ντουζ, δηλαδή μια σε θέλω, μια δεν σε θέλω, «πιάνει» σίγουρα στον Κριό, τον Ζυγό και στον Δίδυμο!

Αντιθέτως, τέτοιου είδους… παιχνιδάκια, ξενερώνουν άμεσα τον Ταύρο και τον Λέοντα, αφού κολλάνε με την σταθερή διεκδίκηση και σιχαίνονται την αδιαφορία προς το πρόσωπο τους!

Τρία Ζώδια που σίγουρα «κολλάνε» με την αδιαφορία, είναι ο Καρκίνος, ο Σκορπιός και ο Ιχθύς. Ωστόσο να είσαι προετοιμασμένος!
Ο Καρκίνος λόγω της ανασφάλειας που του δημιούργησες, θα σε τρελάνει με την γκρίνια του, ο Σκορπιός θα σε κάνει να το πληρώσεις σίγουρα στο μέλλον και ο Ιχθύς, θα κλειστεί ακόμα πιο πολύ στον εαυτό του!

Τα δυο Ζώδια που ναι μεν «κολλάνε» με την αδιαφορία, όμως για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, είναι ο Τοξότης και ο Υδροχόος. Ναι, μπορεί να τους κινήσεις το ενδιαφέρον με την στρατηγική της αδιαφορίας, αλλά μόνο για λίγο καιρό…

Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως δεν πτοούνται με παιχνίδια αδιαφορίας. Ωστόσο ο μεν Παρθένος θα σε κυνηγήσει όσο κι αν αδιαφορήσεις αν όντως σε θέλει, ο δε Αιγόκερως δεν την «σηκώνει» την αδιαφορία και δεν θα ρίξει τον εαυτό του χαμηλά, προκειμένου να σε διεκδικήσει!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα