Η σχεδιάστρια Κατερίνα Μπαστούνα- Μωραΐτη σάς προσκαλεί

Η αγαπημένη μου φίλη και ταλαντούχα σχεδιάστρια αντικειμένων και κοσμημάτων Κατερίνα Μπαστουνα-Μωραΐτη, εκθέτει τους μικρούς της θησαυρούς και μας προσκαλεί να τους χαρούμε!! Μοναδικές, χαρούμενες και εμπνευσμένες δημιουργίες!!
Σας περιμένει σε μια ωραία βόλτα στην Κριεζώτου…

Άννα Δρούζα

Μαγιάτικα στεφάνια με την ανατρεπτική ματιά της KBOO Concept

 

Η Kboo δημιουργεί κοσμήματα και διακοσμητικά χρηστικά αντικείμενα από το 2009. Πάντα με ανατρεπτική μάτια, επεξεργάζεται υλικά όπως plexiglass, ασήμι, μπρούντζο και ανακυκλωμένο αλουμίνιο, κοιτάζει με χαμόγελο την τέχνη, σχεδιάζει με αισιοδοξία, καταγράφει απλά, καθημερινά ερεθίσματα, ανατρέχει με σεβασμό στην Ελληνική ιστορία και επανατοποθετεί με χιούμορ την Ελληνική παράδοση.

Για την έκθεση στη βιτρίνα της Κριεζώτου, η kboo φλερτάρει με την Άνοιξη. Το πανάρχαιο έθιμο του Μαγιάτικου στεφανιού, που συνδέεται με την υγεία και την καλοτυχία, γίνεται σύγχρονο. Στρογγυλά προβατάκια και πουλάκια με χιλιόχρωμες ουρές ευτυχούν μέσα στη βιτρίνα της Κριεζώτου.

 

 

 

Χρήσιμες πληροφορίες

Πινακοθήκη Γκίκα, Κριεζώτου 3, Αθήνα

Διάρκεια: 26.04.2018 – 21.05.2018

Λόγω της ξαφνικής απώλειας του Άγγελου Δεληβοριά, τα -προγραμματισμένα για τις 26/4- εγκαίνια της έκθεσης των αντικειμένων της στο Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα, μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα.

Σχετικά άρθρα