Τι να κάνεις εάν ο σύντροφός σου είναι κακός στο σεξ

Μπορεί η σεξουαλική σου ζωή να είναι γενικά καλή, όμως σίγουρα θα σου έχει τύχει κάποιος σύντροφος που να είναι κακός στο σεξ, σε αντίθεση με σένα που σίγουρα κατέχεις καλά την τέχνη του έρωτα.

Είτε σου έχει τύχει στο παρελθόν, είτε τώρα σου τυχαίνει ο σύντροφός σου να είναι κακός στο σεξ, υπάρχουν κάποιοι τρόποι ώστε να τον κάνεις… ξεφτέρι στον έρωτα!

Βοήθησέ τον

Επειδή το παν στις σχέσεις είναι η επικοινωνία, καλό θα είναι εφόσον δεις ότι ο σύντροφός σου δεν… τραβάει, να τον συζητήσεις και να του δώσεις κάποιες «κατευθυντήριες γραμμές», προκειμένου να πάρει καλό βαθμό και να πάψει να είναι κακός στο σεξ.

Μίλα του

Την ώρα της κρίσης μην διστάζεις να γίνεις περιγραφική και να του εξωτερικεύεις τι είναι αυτό που σου αρέσει και τι όχι. Εάν δεις ότι κάνει κάτι σωστό ενθάρρυνέ τον να το συνεχίσει. Εάν πάλι βλέπεις ότι κάνει κάτι λάθος, πες του με ωραίο τρόπο. Πάνω από όλα μην τον απογοητεύσεις.

Δείξε του

Μια πολύ καλή λύση, για να σταματήσει ο καλός σου να είναι κακός στο σεξ, είναι να του δείξεις εσύ η ίδια τι ακριβώς πρέπει να κάνει. Πριν ξεκινήσετε να κάνετε σεξ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου επάνω στο κορμί σου, ακουμπώντας και χαϊδεύοντάς το για να τον ερεθίσεις και να του δείξεις στην πράξη πόσο σου αρέσει να κάνεις σεξ και να τον εμπνεύσεις.

Ενθάρρυνέ τον

Ακόμα και αν είναι ο σύντροφός σου κακός στο σεξ και αυτά που σου κάνει δεν σε ενθουσιάζουν ιδιαίτερα, μην τον πάρεις από τα μούτρα! Βγάλε κάποιους αναστεναγμούς, δείξε ότι περνάς καλά ερωτικά και σίγουρα δίνοντάς του το απαραίτητο κουράγιο και το θάρρος που πρέπει να έχει είναι πολύ πιθανό να δεις άσπρη μέρα!

Extra πληροφορία! Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν «επανάληψις μήτηρ μαθήσεως», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι όσο πιο συχνά το κάνεις τόσο καλύτερος/η γίνεσαι. Αυτό θα είναι καλό να εφαρμόσεις και στο κρεβάτι, εάν και εφόσον ο σύντροφός σου είναι κακός στο σεξ.

Καλή διασκέδαση και καλό… κουράγιο!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από gurl.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X